Mmmm endnu et forsøg på en lidt sundere is, ligesom
den nemme blåbæris. Denne her gang har vi forsøgt med nye ingredienser; jordbær og twix. En lækker kombination, der sammen med den græske yoghurt smager af en masse sommer og knas når man får et stykke twix med på skeen. Og sommer er vidst lige nøjagtig hvad vi har brug for. En ekstra bonus ville så være hvis man kunne nyde en lækker skål is på terrassen mens aften solen går ned... men det må vi nok vente lidt på, og måske Christine slet ikke når at opleve det inden hun rejser. Denne her is er ligeså nem som sidste gang. Den kræver græsk yoghurt, jordbær, twix, vaniljesukker og sirup. Den kan nogenlunde passe sig selv i fryseren, hvor den blot skal røres i engang i mellem og så vil den være klar efter 3-5 timer.
Ingredienser:
500 gram græsk yoghurt (2 %)
250 gram jordbær
150 gram twix
1 tsk vaniljesukker
1 spsk sirup
- Blend jordbær med yoghurt
- Bland vaniljesukker og sirup med yoghurten
- Hak twix ud i ønsket størrelse og vend den med rundt i yoghurt massen
- Kom det over i en form og stil den i fryseren
- Rod i den hver halve til hele time indtil den har den ønskede konsistens
- Laura og Christine
Læs mere »
Mums, det ser lækkert ud piger! Nu kan solen bare komme an :)
SvarSletTak, søde Camilla :-) Det kan den nemlig bare!!
SletHvilken kombination, uhm lyder vildt lækkert. Elsker twix og jordbær, super dejligt med en ny is variant! Tak fordi I så gavmildt deler ud, en skøn dag til jer begge!
SvarSletJa den kombination er bare super! Lækker og sommerligt :-) Velbekomme da og rigtig god dag til dig også ;-)
SletFantastisk med is, som man kan spise med god samvittighed! Jeg er også stor fan af jeres blåbæris, men kan også anbefale at blende en frossen banan med lidt græsk yoghurt og vanillesirup, mums mums :)
SvarSletJa is med god samvittighed er bare det bedste! Hmmm, banan/yoghurtis var da en fantastisk idé - tak ;-)
SletMmmh, det ser godt ud :)
SvarSletTak, Natascha - det kan du også tro at det var :-)
SletI weekenden gav jeg mig i kast med jeres opskriften på blåbæris. Smagen var rigtig lækker, men den blev desværre meget krystaliseret og hård(lidt for frosen, hvis man kan sige det) i siderne. Gode råd, så dette ikke sker?
SvarSletDejligt at du kastede dig ud i den opskrift! Hmmm, vi tog vores ud i god tid, den kan nemlig godt være rigtig hård :-) Ellers så sørg for at når der røres at det også løsnes fra siderne, for det er jo der kulden kommer til nemmeste så nok også det der vil blive frossent som det første. Men rør evt. lidt flere gange :-)
SletDet prøver jeg :) Tak for svaret..
SletMMMMHHH det ser lækkert ud :)
SvarSletMvh. Michelle-Marie
http://www.asinmichelle-marie.dk/
Tak Michelle-Marie - det var meget lækkert :-)
SletSummertime will never be complete without ice cream...A must try!
SvarSletYou're so right! ;-)
SletKan der også bruges Skyr :-) ?
SvarSletKh en lille følger
Det tror vi godt at man kan :-)!
Slet