torsdag den 28. juni 2012

CHIMICHANGA

Chimichanga kan nok bedst beskrives som en pandekage, foldet til en firkant og stegt på panden! Utroligt at sådan en ting behøver så fanzy et ord som chimichanga (det ligger ret godt i mundet egentligt ;-)) En pandekage med lige det fyld man kan lide og ved at stege den på panden bliver skorpen ekstra sprød. I vores chimichanga kom der en oksekødsblanding med cannellinibønner og rødløg. Derudover blev der tilsat radiser, tomater, oliven, friske spinatblade og mozerella. I dag skal der bages kage - Christine har sidste dag i hendes praktik i morgen, hvor hun har tilbragt de sidste 20 uger. Når fredag er forbi er 5. semester overstået og det næste semester i Sydney er lige om hjørnet, helt præcist 1 UGE - tiden flyver afsted!

Ingredienser (2 pers.)
3 fuldkornspandekager fra levevis
200 gram hakket oksekød
1/2 hakket rødløg
1 pakke cannellini bønner
2 store tomater
Lidt radiser
2 håndfylde friske spinatblade
Creme fraiche
Oliven
Salt, peber og spicy mix
  1. Svits rødløg på panden og tilsæt derefter hakket oksekød.
  2. Når oksekødet er brunet tilsættes bønner, salt, peber og lidt spicy mix
  3. Skær, mens kødblandingen steger færdig, de øvrige ingredienser ud i passende størrelser
  4. Lun pandekagen meget hurtigt i mikroovnen, kun så den ikke knækker når den skal foldes.
  5. Kom fyld på den ene halvdel (ikke for meget), og følg anvisning nedenfor ift. hvordan pandekagen foldes! Steg den på panden i til den er gylden på begge sider

- Laura & Christine
Læs mere »

4 kommentarer:

  1. Uhmn det ser haps ud! Hvem der dog bare skulle til Sydney!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Marian :-) Ja det blir' så spændende!!

      Slet
  2. Dejligt med step-by-step billeder! Og hvor ser det lækkert ud :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak, Caroline - det var rigtig lækkert :-)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...