OM OS

HEJ 


Vi er et par tvillinger på 23 år, som bor sammen i en lejlighed på Frederiksbjerg, Århus C

Christine (til højre) læser bygnings design på Ingeniørhøjskolen i Aarhus og har tilbragt 6. semester i Australien på University of New South Wales i Sydney. Et fantastisk semester fuld af oplevelser og søde mennesker - den bedste beslutning jeg længe har taget (gør det hvis i får muligheden!!). Jeg nåede på det halve år også at komme til Afrika og blandt andet nå toppen af Kilimanjaro - vild oplevelse!! 7. semester foregår tilbage i Aarhus, hvor jeg til sommer er bachelor og kan kalde mig Diplom Ingeniør i Bygnings Design!

Laura (til venstre) læser bioteknologi på Aarhus Universitet og går på 6. semester. Ligesom Christine bliver jeg også bachelor til sommer. 1. semester af min kandidat regner jeg med, skal tages i San Diego på SDSU. Jeg glæder mig!! 

Hverdagen går med studiet, familie, veninder, og kærester - og selvfølgelig at blogge :-). Derudover bruger vi en del tid i fitnesscenter, hvor vi elsker at steppe. Vi arbejder som tjener, på en restaurant ude ved Moesgård Museeum i den hyggeligste skov. Restauranten hedder "Restaurant Skovmøllen"- hvor vi også får meget af vores inspiration fra.
Vi sætter pris på god mad, og finder inspiration til vores mad bl.a. gennem madblade, restaurant besøg overalt i verden og andre madblogs. På denne blog vil vi både lave mad sammen samt hver for sig. Vi elsker at lave mad og tage gode billeder, og vi har været så heldige at få vores eget Nikon D5100. Et virkelig lækkert kamera med alverdens funktioner. Objektivet er et 55-270 mm, der giver god zoom. Til tider sættes en ekstra blitz på kameraet til at give mere lys. Vi eksperimenterer med de forskellige funktioner, og lærer det mere og mere at kende. Vi elsker at få respons på hvad vi lægger ud på bloggen, så kommenter endelig på retterne :)

Vi går op i sundt og nemt mad, og vi håber vi kan inspirere jer :) 

Hvis du har spørgsmål eller andet, kan vi kontaktes på følgende
Laura: Lauraovergaard @ hotmail.com


Alle rettigheder til tekst og billeder på denne blog tilhører os. Hvis der er hentet inspiration til opskrifter eller billeder andre steder er dette nævnt og kilde er angivet. Hvis du ønsker at benytte nogle af vores billeder, så kontakt os gerne.


Ha' det godt :-)


Læs mere »

20 kommentarer:

 1. Hej piger.

  Faldt tilfældigt over jeres blog og har nu kværnet mig igennem de første mange sider. Sikke en masse lækker mad, I laver! Jeg har lyst til at spise det hele!

  Kh. Sofie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sofie! Hvor er det dejligt at høre, bare kast dig igang ;-) Vi håber da du vil blive ved med at holde øje med vores opskrifter! Super fed blog du har dig - bestemt ikke sidste gang vi har været derinde!

   Kh Christine & Laura

   Slet
 2. Hej med Jer
  Hold da op en blog... jeg er nu fast læser hos Jer og glæder mig til at læse meget mere ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for det - vi vil også tjekke din blog ud :-)

   Slet
 3. Christine, hvor er du heldig du skal til Australien. Sig til hvis du har brug for tips til gode spisesteder eller oplevelser: jeg har boet i Sydney i 3 år. Og du kan godt glæde dig. Det er paradis!

  SvarSlet
  Svar
  1. Fantastisk - alle tips modtages gerne! Både med spisesteder og oplevelser og områder! Det ville være super fedt :)
   Dem vil jeg glæde mig til - tusind tak!

   Slet
 4. Piger i Jeres alder blogger om tøj, deres kaffe på cafeen og hverdagsting. I har taget skeen i den helt anden hånd og blogger om mad - gourmet mad! :-) Hold da op nogle lækre opskrifter I har her på Jeres blog. Jeg har ikke set den før i dag hvor jeg fik lyst til brændte mandler og fandt Jeres fantastiske opskrift. Fedt med flotte billeder - det giver også lidt inspiration til anretningen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Camilla! Tusind tak for den søde kommentar, vi er meget glade for du kan lide bloggen og håber du videre vil følge med og finde inspiration.
   Og så håber vi du fik lavet nogle gode brændte mander ;-)

   Kærlig Hilsen
   Laura og Christine

   Slet
 5. Hej piger,

  Efter længe nu at have fulgt jeres blog, ville jeg bare lige sende jer en kommentar og fortælle jer, hvor hyggelig den er at følge:) Det er altid spændende og se, hvilke projekter I nu har kastet jer ud i - samtidig må jeg rose jeres fine billeder og altid passende tekst til:)

  - Ser frem til flere fine indlæg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria :) Hvor er du sød med dine kommentarer - dem sætter vi pris på! Og vi er virkelig glade for at du kan lide bloggen, og den måde vi nu har valgt at gøre det på :) Rigtig dejligt! Vi håber vi kan blive ved med at fange din interesse!

   Kærlig Hilsen
   Laura & Christine

   Slet
 6. Hej piger :)
  Superfin blog. Hvem er jer er ældst? Bare total nysgerrighed og en mindre fasination af tvillinger ;)
  knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa :) Tusind tak! Christine er ældst og blev født 20 min. før Laura ;)

   Kærlig Hilsen
   Christine & Laura

   Slet
 7. Hejsa :)

  Super fed blog i har. endnu en fast læser melder sig :)

  Hilsen Peberpigen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Angela! Hvor er du sød, tusind tak!
   Vi har glade for at du vil følge med :)

   Slet
 8. Hej piger, er virkelig blevet skudt i jeres blog!
  Nu er der ingen undskyldninger for ikke at spise sundt hehe :-)
  Er self. blevet fast læser

  Kh Linea http://back2theworld.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linea!
   Hvor er det dejligt at høre - det er vi meget glade for :)

   Kærlig Hilsen
   Laura & Christine

   Slet
 9. Hej,

  Først og fremmest lækre opskrifter. Pølsehorn = Win!

  Nu ved jeg ikke hvornår I har lavet jeres "Om os" side, men jeg har også taget et semester på SDSU, lækkert vejr og super fede mennesker. Kast en besked tilbage hvis du ønsker at få noget bestemt at vide derfra :)

  Hilsen Nicolai

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nicolai - godt du kan lide vores opskrifter ;-)!
   Du kan tro jeg også glæder mig til SDSU- skal nok smide en besked hvis jeg får spørgsmål til opholdet, tak :-)!

   Mvh Laura

   Slet
 10. Jeg er ret fascineret af jeres blog. Skønne opskrifter på både sundt og sødt:)
  Og så de utrolig flotte billeder - hvordan gør i? Jeg får absolut ikke sådan nogle flotte billeder, når jeg forsøger at tage billeder af mine mad-kreationer. Der er altid noget med lyset, og så volder baggrunden mig også altid problemer. Så hvad er tricket, til at få disse helt fantiske billeder som jeres?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sine!
   Tusind tak for din søde kommentar :-)! Mht billederne tager vi dem næste altid i dagslys, det er bare pænere end hvis man tager billeder om aftenen, hvor det er mørkt :-) ift baggrunden bruger vi altid en bordplade eller et fad, sådan at man fx ikke får hele baggrunden med i vores stue, men at bordpladen er "baggrunden". Husk at vi faktisk er rykket til nyt domæne www.twin-food.dk . Hvis du har flere spørgsmål så skriv endelig :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...