søndag den 6. januar 2013

TOMATSUPPE MED TORTELLINI OG HYTTEOST

En varm suppe en kold vinterdag er altid et kæmpe hit. Denne her er lavet af ganske få ingredienser; løg, hvidløg, bouillon og tomatsauce. Herudover kan man krydre med alle sine yndlings krydderrier. Vi lavede den i løbet af dagen, så den blot manglede en lille opkogning efter vi kom hjem fra fitness. Med denne lille opkogning blev der puttet tortellinier i suppen, hvor de blev kogt færdige. Vi elsker fyldte pastaer, og her har vi brugt dem som erstatning for brød, selvom man selvfølgelig sagtens kan have begge dele ;-) Derudover har vi drysset med stegte champignoner, der blev krydret med basilikum og hvidløg og tilsidst en god klat hytteost, der lige giver prikken over i'et! 

Ingredienser (2 pers.)
1 løg
1 hvidløg
1 l. kyllingebouillon (terning opløst i vand)
500 ml fin tomatsauce
2 laurbærblade
Paprika
Salt og peber

Til toppen
Hytteost
200 g ristede champignoner
400 g tortellinier
  1. Hak løg og hvidløg og svits det i en gryde 
  2. Tilsæt kyllingebouillon, tomatsauce, laurbærblade, paprika og smag til med salt og peber
  3. Lad suppen stå længe og simre, gerne et par timer
  4. Steg champignon på en pande og krydder med dine yndlings krydderrier (vi valgte basilikum og hvidløg), vær' sikker på at al væde er ude af svampene og fordampet
  5. Lad tortellinierne koge i suppen efter anvisning på pakken
  6. Hæld den færdige suppe med tortellinier i en skål, drys med ristede svampe og en klat hytteost

- Christine og Laura
Follow Twin Food
Læs mere »

2 kommentarer:

  1. Yum! Havde ellers aftalt med mig selv, at jeg ikke skulle have suppe i dag, men det her indlæg gør min suppe-trang ubærlig (;

    - Kit

    SvarSlet
    Svar
    1. Hehe, supper er bare lækre - vi er hvert fald helt vilde med dem :-)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...