tirsdag den 15. januar 2013

FRISKE FORÅRSRULLER MED CRISPY EBI

Vi er blevet ret stor fan af crispy ebi. Vi har smagt det i sushi og ville prøve at lave noget anderledes med dem. Ebi betyder rejer, så det skal forstås som rejer vendt i mel/rasp blanding og derefter stegt i olie så de bliver crispy. Rejerne "omringet" i denne "dej" købte vi færdige hos en asiater, så de blot skulle steges. Det blev til friske forårsruller, hvor vi også kom mango, avocado, agurk, friske spinatblade og gulerod i. Derudover lavede vi også nogle glasnudler. Forårsrullerne er meget lette at lave og smager bare hammer lækkert! Crispy ebi'en giver forårsrullerne et lækkert knas. Det er en lidt usund ting, da den skal frityresteges, men vi synes de smager så lækker, at det er OK her ;-)! Vi serverede sød chilisauce til og det synes vi fungerede rigtig fint! De kan nemt fungerer som en forret, men også som en hovedret i sig selv.

Ingredienser:
Mango
Agurk
Gulerødder
Friske spinatblade
Glasnudler 
Rispapir
Crisby Ebi
Sød chilisauce
 1. Skær alle ingredienserne ud i mindre stave
 2. Tilbered glasnudlerne efter anvisning på pakken
 3. Kom olie i en gryde og frituresteg crispy ebi'erne til de er gyldne på alle sider, læg dem til tørring på et stykke køkkenrulle
 4. Tag et stykke rispapir og dyp det i koldt vand i 5-10 sek. Fordel derefter fyldet, glas nudlerne og crispy ebi i midten og pak den sammen (se evt. her)
 5. Server med sød chili sauce
 
 

- Laura og Christine
Follow Twin Food
Læs mere »

10 kommentarer:

 1. Det ser rigtig lækkert ud, står selv og spiser rispapir med tempura/crispy ebi salat og mango lige nu :D Så det er en dobbelt oplevelse jo :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, ej hvor sjovt!! det lyder slet ikke dårligt, det smager bare så godt ;-)

   Slet
 2. Mum, det ser så dejligt ud, er også inde i en asiatisk periode, og det er så lækkert med rejer, tak for opskrift og ha en skøn uge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, en asiatisk periode lyder slet ikke dårligt :-) Ha en skøn uge Monsterscircus :-)

   Slet
 3. Hvor finder man de butikker?
  Jeg synes, jeg har været en del steder, og jeg kan hverken finde Crisby Ebi
  eller glasnuddelplader :(
  HJÆÆÆÆLP :)

  /Signe
  www.stylebysigne.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor mærkeligt. De asiatiske butikker vi handler i her i Aarhus har både rispapir og Crisby Ebi. Papiret skulle gerne være omkring glasnudlerne og Crisby Ebi ligger på frost. Vi håber du finder det :-)

   Slet
  2. Jeg leder videre :) Tak :)

   PS - ELSKER jeres blog

   Slet
 4. Rettelse - det er rispapiret jeg ikke kan finde :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...