
Ingredienser (1 rulle)
Æggemasse
1 rødløg
20 stk. store capers
50 g. mel
2,5 dl. mælk
8 æg
Salt og peber
- Hak rødløg og capers fint og bland det med mælk og mel
- Tilsæt æg, salt og peper og pisk/bland det hele rigtig godt sammen
- Hæld æggemassen i et ovnfast fad, vores var 22 x 22 cm.
- Bages i ovnen ved 200 grader (alm. ovn) i ca. 20 min eller til massen er fast
- Køles ned i 5-10 min.
Laksefyld
250 g. feta
2-3 Tomater
3-4 spsk levevis pikantost
2-3 håndfulde hakket spinatblade
1 spsk. grovkornet sennep
150 g. laks
Salt og peber
- Hak tomaterne fint og bland dem med feta til en ensartet tyk masse
- Tilsæt pikantost, spinatblde, sennep, salt og peber og bland det godt
- Hak laksen og bland den i feta-fyldet
- Når "æggekagen" er kølet ned smøres et lag fyld på (ca. 1 cm.), hvis der kommer for meget er det svært at rulle den ordentlig sammen
- Rul den sammen ligesom med en normal roulade og stram den godt til. Læg den på køl indtil spisetid. Det overskydende fyld kan spises sammen med de udskårne ruller og et stykke ristet rugbrød


- Laura og Christine
Læs mere »
Det ser godt nok spændende ud. Lige noget for mig :)
SvarSletDet var ret godt, specielt med æggen og laksen sammen ;-)!
Slet