Det er faktisk sjældent at vi gør sådan rigtig meget ud af et stykke kød - vi synes dog at vi gjorde en del ud af dette. Det er svinekoteletter, som vi har banket fladede. Koteletterne blev rullet omkring noget fyld af svampe, persille og asparges - man kan bruge et par træpinde til at holde kødet sammen, så det ikke falder fra hinanden. Vi lavede kødet i ovnen, men inden det kom ind, havde vi brunet det af på panden i lidt olie. Retten kan nemt laves hvis man får gæster, da den ikke kræver de vilde ingredienser og den tager faktisk heller ikke særlig lang tid at lave. Ovnbagte kartofler og en salat ville fungerer rigtig godt til. Hvis i har andre ideer til fyld hører vi gerne fra jer - så kan vi prøve noget nyt næste gang! :) Det behøves selvfølgelig ikke at være svinekoteletter man bruger, bare et stykke kød man kan rulle noget ind i. Og øv hvor var det ærgeligt med Danmark i går!
2 svinekoteletter
200 gram svampe
1/4 dl creme fin
1 spsk philadelphia
6 asparges
Lidt persille
salt og peber
Lidt træpinde til at holde det hele sammen
- Blend svampe med creme fin, philadelphia, persille, salt og peber til det er en ensartet masse.
- Gør asparges klar ved at brække enden af og skylle dem
- Bank svinekoteletterne flade (evt. med en kagerulle)
- Fordel lidt af svampemassen på kødet og læg også et par asparges. Rul sammen omkring fyldet og brug 2-3 træpinde for at holde kødet på plads.
- Brun dem på panden i lidt smør og kom dem over i et fad
- Put dem i ovnen ved 200 grader og giv dem ca 13-15 min
- Laura og Christine Læs mere »
Ser rigtig lækkert ud! Det må prøves engang (lige som alt andet her på bloggen!) :-)
SvarSletVi lavede engang en baconbeklædt mørbrad i ovn (brunet på panden) med svitset løg, champignon og soltørret tomater. Tilbehør: kartofler og en rigtig god SOVS! :) Til den sunde kan man sagtens lave en salat til.. hehe.
Uhm, den fyldte mødbrad lyder lækker - specielt med de soltørrede tomater! En rigtig god sovs hører altså bare nogengange til :-) Ha' en god mandag!!
SletKH Laura & Christine
Det ser rigtig lækkert ud! tak for inspiration :)
SvarSletHej Katrine! Tak og velbekomme ;-)
SletAndet fyld kunne være soltørrede tomater og spinat... og så lige en skive bacon omkring :-)
SvarSletUhm det lyder også rigtig godt - tak for tippet :-)
Slet