Så blev det mandag, og igen var mandag for vores vedkommende uden det helt store overskud. Vi var til step, og skulle finde på noget nemt og hurtigt. Vi havde masser af æg i køleskabet fra nogle sindssygt lækre cookies, der blev bagt i weekenden. Derudover havde vi lidt asparges og det blev derfor til en tortilla, hvor man jo faktisk kan bruge alverdens grøntsager. Udover asparges var der squash, rødløg og hvidløg blandet med en æggemasse. Grøntsagerne blev stegt lidt på panden i starten, men ikke for længe hvis man stadig vil have lidt bid. Derefter blev æggemassen hældt over og tortilla'en blev bagt det sidste i ovnen. Vi pyntede med rucola og serranoskinke og spiste det hele med en grov bolle. I dag er det grundlovsdag - det betyder halv arbejdsdag for Christine's vedkomne - YES, og så står den på frokost med kæresten på Dauphine. Laura skal læse, der holdes ikke fri selvom det er halv helligdag.
Ingredienser (1 pande):
10 asparges
1/2 squash
1 rødløg
1 fed hvidløg
4 æg
1/2 dl cremefine
Lidt revet emmentaler (kan erstattes af evt. parmesan)
Salt og peber
Til pynt: 8-10 stk. serranoskinke og 2 håndfulde rucola
- Skær løg, hvidløg, squash og asparges i mindre stykker
- Pisk æg sammen med cremefine og krydr med salt, peber og revet emmentaler
- Steg de skårne grøntsager i en pande, der kan tåle at komme i ovnen, i et par minutter
- Tilsæt æggeblandingen og lad den stå i yderligere 2 min.
- Kom panden i en forvarmet 200 grader varm alm. ovn og bag den i 10 min
- Server med serranoskinke og drys med rucola
- Christine og Laura
Læs mere »
Uhm dejlig serail lækkerbisken I fik kreeret der. Rigtig god grundlovsdag.
SvarSletDet var super lækkert ! Mange tak, vi håber også at du har haft en god dag :)
SletDet lyder nemt og lækkert :-)
SvarSletDet var lige nøjagtigt hvad det var ;-)
Slet