Ha en dejlig dag!!
Ingredienser (giver 8 boller):
Inspiration: relativetaste
ca. 260 gram hvedemel
ca. 130 gram grahamsmel
2 tsk salt
310 ml vand
4 spsk olie
25 gram gær
4-5 tomater
1 fed hvidløg
1 hånd spinatblade
Helmanns mayo
salt og peber
Husk at i altid er meget velkomne til at følge os på bloglovin' og facebook - så bliver vi så glade :-)
- Christine og Laura
Læs mere »
ca. 260 gram hvedemel
ca. 130 gram grahamsmel
2 tsk salt
310 ml vand
4 spsk olie
25 gram gær
- Rør gæret ud i vand og tilsæt olie
- Brug en røremaskine og tilsæt mel lidt af gange sammen med salt
- Blev ved med at rør i ca. 15 min
- Hæld lidt olie i skålen og sørg for at hele dejen vendes rundt i denne
- Dæk skålen til og lad dejen hæve i en time
- Hæld dejen ud på et mel-drysset bord (dejen er ret flydende)
- Del den i ca. 8 klumper og læg dem på en bageplade med bagepapir
- Lad dem hæve i endnu en time med klæde over
- Bag dem i en 220 grader forvarmet ovn i ca. 15 min eller til de lyder hule når man banker på dem
4-5 tomater
1 fed hvidløg
1 hånd spinatblade
Helmanns mayo
salt og peber
- Skær tomater over og tag 'fyldet' ud. Skær tomaterne i mindre firkanter og kom dem i en skål
- Bland hakket hvidløg og spinatblade i skålen
- Smag til med salt og peber
- Kom salaten på brødet. Vi havde smurt bollerne med lidt hellmanns mayo inden salaten kom på
Husk at i altid er meget velkomne til at følge os på bloglovin' og facebook - så bliver vi så glade :-)
- Christine og Laura
Dejligt med en hurtig ciabatta opskrift, det er nemlig tit man lige står og får lyst til ciabatta også skulle man have været igang igår! Ha en super dejlig dag.
SvarSletJa lige præcis! Og vi synes at de her ciabattaboller er helt OK ;-)
SletHold op hvor ser de lækre ud. Jeg har aldrig tænk på, at man kunne bruge tmatsalsa på brød også - men det er da en suer idé :) MÅ PRØVE ;)
SvarSletHehe, det er jo en ret der er super hurtig at lave! På rugbrød smager det helt sikkert ogå godt! ;-)
Slethold nu op de ser lækre ud, mmmmhhh :-) hvad nu hvis man ikke er ejer af en røremaskine?
SvarSletSå kan du evt. bruge en håndmikser (hvis den er stærk nok) nogle kan man vist godt ælte deje med :) og ellers må du nok igang med hænderne ;-)
Slet