tirsdag den 7. august 2012

DETOX JUICE

Denne juice fik jeg til morgenmad i weekenden. Jeg har ikke spist sådan fantastisk sundt her over sommerferien og tænkte at min krop godt kunne trænge til lidt sundt medicin. Den var fin at tage som morgenmad, men næste gang jeg laver den, kan det godt være det bliver som frokost i stedet. Spinat-smagen er måske ikke lige det man har lyst til at starte dagen med! :) Juicen var super nem at lave og består primært at friske spinatblade. Derudover kom jeg også ingefær i - jeg elsker den skarpe lidt stærke smag ingefær giver (man kan selvfølgelig helt undlade ingefær, hvis man ikke er vild med det). For at gøre juicen en anelse sød, kom jeg også lidt honning i. Jeg smagte den til med citronsaft og det blev ca. til saft fra 2 både. Juicen blev lavet på min stavblender og det gik lynende stærkt! Find et glas og kom en masse isterninger i og hæld derefter juicen over.

Ingredienser (1 glas):
2 både citron
2 håndfulde spinat blade
1/2 dl vand
5-10 gram ingefær
1-2 spsk jakobsens blomster honning
1 håndfuld is
 1. Blend saft fra 2 citron både, spinat blade, vand, ingefær og honning sammen
 2. Kom is i et glas og hæld juicen over

- Laura
Læs mere »

8 kommentarer:

 1. Uha den ser dejlig ud! I er altså super gode til at lokke! Sådan en sund basse, kan da kun være en lækker basse at starte dagen på :-) Og super idé med ingefær, for at give lidt kant. Ha en smuk dag og tusind tak for opskriften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe TAK! :) Ja, man føler sig hvert fald ret sund efter, heh. Ingefæren kan der næsten ikke komme for meget i af, efter min mening ;)! Hav en dejlig dag

   Slet
 2. Man føler sig bare så sund og fornuftig når man drikker sådan en :) Jeg har nogle gange lavet en lignende, men hvor jeg tilsætter 1 banan og erstatter vandet med saften fra en grape. Men næste gang skal der helt sikkert ingefær i. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige præcis ;)! Lyder rigtig lækker med grape saft, det må prøves næste gang!

   Slet
 3. Hvor ser den lækker ud! :)

  SvarSlet
 4. Jeg har netop nydt et glas af denne opskrift (brugte dog frossen spinat, og skruede så lidt op for vandet istedet for is). Jeg havde SLET ikke forventet, den ville være så LÆKKER! Perfekt med sødmen fra honningen kombi den bastante ingefær, mums! Tusind tak for opskrift :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde kommentar, dejligt du kunne lide den! Godt at vide, at frossen spinat også virker! :) Hav en dejlig søndag!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...