tirsdag den 13. marts 2012

GRILLEDE PANINIS


Søndag er ofte en af de dage, hvor man ikke helt kan overskue at kaste sig ud i det store projekt til aftensmad. Weekenden er ved at være slut og man ønsker bare at nyde så meget som muligt af de sidste timer søndag. Derfor er det hvert fald hos os, tit noget nemt vi kaster os over - også så vi ikke skal rydde op efter rodet hele aftenen. Vi havde været til fødselsdag om dagen, og havde nok heller ikke den største appetit. Det blev til nogle lækre grillede paninier - produceret i vores smarte toaster. Vi havde pesto, en lækker hjemmelavet hvidløg-basilikums smør, frisk mozzarella, friske spinatblade, roastbeef og chorizo. En nem og lækker måde at spise sandwich på, som også sagtens kan medbringes kolde på madpakke.

Ingredienser til panini:
Hjemmebagt brød eller noget andet lækkert flute
Chorizopølse
Roastbeef
Pesto
Mozzarella
Friske spinatblade
Hvidløg-basilikums smør

Del brødet over på midten og smør pesto på den ene halvdel og hvidløgs-basilikums smør på den anden. Kom friske spinat blade og chorizopølse eller roastbeef på brødet. På toppen kommes der lidt mozzarella. Vi har en multi toast-vaffel-gril maskine, hvor man kan putte paninier i - hvis man ikke har sådan en smart maskine, kan man sagtens bare putte paninien i ovnen og 'grille' den der i stedet.

- Christine og Laura
Læs mere »

2 kommentarer:

 1. Uhh det ser lækkert ud :) Jeg har linket til jer og skrevet en anbefaling om jer på min blog i mit seneste indlæg. I fortjener virkelig at få en masse omtale, så lækkert mad som I laver :)

  www.fit4livin.wordpress.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Danica! Mange tak for din fine omtale på din blog, er vi super glade for - altid rart at vide, at der er nogle, som følger med! Vi har kommenteret på indlægget om bollerne ;-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...