søndag den 25. marts 2012

LIMONADE

Limonade er en drik der egner sig perfekt til sommer og sol. I de her dage hvor solen er begyndt at varme mere, er det super lækkert at sidde udenfor med et glas limonade. Drikken er meget nem at lave og kræver kun citroner, sukker og vand. Selvom det smager godt og man kan drikke mange glas, skal man også huske på, at der er meget sukker i :-). Man kan nemt bruge limonaden som fx en velkomstdrik ved at putte forskellige bær i og evt. et skvis alkohol, eller måske lidt myntheblade - noget vi er sikre på vil smage godt! Nyd den i solen med et blad!

Ingredienser til limande (ca. 1 liter + lidt ekstra):
1 liter vand (kogt)
3 økologiske citroner
2 dl sukker

Start med at vask citronerne godt og skræl dem derfefter. Det er vigtigt at der ikke kommer alt for meget hvidt på skrællerne, da de vil gøre drikken bitter. Bland skrællerne med sukker og hæld den kogte vand udover. Halver citronerne og kom saften i skålen. Bland det hele sammen og lad den køle lidt af, inden den kommes i køleskabet i ca. 30 min.

Si skrællerne fra og hæld det over i en flaske og smag :-)

- Christine og Laura
Læs mere »

7 kommentarer:

 1. Never seen lemonade made that way, very interesting and looks delicous!

  SvarSlet
 2. "delicious" We Texans aren't too good with our English. -grin-

  SvarSlet
  Svar
  1. HI Mike, thank you for you comment, it was really delicious! - We recommend you try it ;-)

   Slet
 3. I found this on foodgawker and wow does it look yummy. So happy to have found your blog and am now following you. When you have a chance come by and check out my blog. www.questfordelish.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Thanks for your sweet comment, Andrea :-). Your blog looks very nice, we'll check your recipes when we have some more time! We follow your blog as well ;-)

   Slet
 4. Hej jeg har lige et spørgsmål. Bruger I slet ikke noget af citronsaften eller har jeg misforstået noget? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo , det har vi vist glemt at skrive - tak for det, det er tilføjet nu ;)!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...