mandag den 26. marts 2012

PIZZA MED SERRANO SKINKE, RUCOLA OG MOZZARELLA

Efter vi lavede den grove pizza med laks og cream cheese, har vi gået og tænkt over, hvad man ellers kunne komme på den lækre bund. Søndag aften kom vores forældre til middag, og vi besluttede os for at lave en pizza buffet - simpelthen en ret som man aldrig går galt i byen med. Vi lavede pizzaen med laks, som vi har lavet før, og derudover lavede vi også en ny udgave. På pizzabunden kom vi først tomatsauce og svampe, med disse to ingredienser blev den bagt i ovnen i ca. 10 min og da den kom ud, puttede vi rucola, serrano skinke og friskt mozzarella på. Pizzaen blev virkelig god, og vi vil varmt anbefaler at man prøver at lave begge :-)


Se opskrift på pizzadejen her

Topping:
Tomatsauce
200 gram svampe
1 pakke friskt mozzarella ost
5-6 skiver serrano skinke
2 håndfulde rucola salat

Ingredienser til tomatsauce:
1 dåse hakkede tomater
1 dåse tomatpure
1/2 løg
2 dl vand
tørret oregano
salt og peber

Når tomatsaucen skal laves, kommes løg i en gryde i lidt olie. Derefter tilsættes hakkede tomater, tomatpure og vand. Bland det hele godt sammen i gryden - kom også oregano i. Smag til med salt og peber. På den udrullede pizzadej kommes tomatsauce og svampe. Bag pizzaen i ovnen ved 225 grader i 10-15 min, eller indtil skorpen er sprød.


- Christine og Laura
Læs mere »

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...