mandag den 3. december 2012

BØNNE SALAT MED TOMATER OG FETA


Hvis man allerede har bønner i fryseren eller køleskabet, er denne salat virkelig god at lave, hvis de skal bruges. Salaten blev lavet ud fra hvad jeg ellers havde i køleskabet, som skulle bruges. Der fandt jeg både cherry tomater og feta. På en bradepande kom jeg frosne bønner, cherry tomater skåret i mindre stykker, feta og lidt hakket hvidløg udover. Dette blev bagt i ovnen og derefter anrettet på en tallerken med rødløg, solsikkekerner og saft fra en lime udover. Virkelig en nem salat, som sagtens kan spises kold efter min mening :-)! Hvis jeg havde pinjekerner havde jeg nok brugt det i stedet for solsikkekerner - det tror jeg havde gjort salaten ekstra lækker!

Ingredienser (til 2 personer): 
2 store håndfulde frosne bønner
10 cherry tomater
2 fed hvidløg
fetaost
rødløg
saft fra 1/2 lime
lidt solsikkekerner
  1. Skær cherry tomater i mindre stykker og hak hvidløg fint
  2. Kom bønner og tomater på en bageplade med bagepapir
  3. Drys med hvidløg og feta udover
  4. Bag det hele i ovnen ved 200 grader (varmluft) i ovnen i ca. 15 min (feta'en skal være gylden)
  5. Fordel bønner, tomat og feta på et fad og drys med rødløg i skiver og saft fra 1/2 lime

- Laura
Follow Twin Food
Læs mere »

4 kommentarer:

  1. Enkelt og lækkert ser det ud :)! Elsker den klassiske kombi af feta, tomater og rødløg, det smager bare så skønt.
    k.h. Signe / girlslovefood

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det gør jeg også, det er en sikker vinder! :)

      Slet
  2. Det lyder for nemt til at være sandt - skal helt klart prøves :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er også en ultra nem salat kan du tro!

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...