søndag den 21. oktober 2012

NACHOS

I fredags stod den på fødselsdagsfest og det betød også at det var nødvendigt med lidt tømmermænds mad til om lørdagen. Vi havde derfor sørget for at have handlet ind til nachos i huset, for vi vidste godt at vi dagen efter ville være for dovne til at skulle ud og handle. Vi får sjældent nachos, så når vi får skal det altså være med hele molevitten og masser af ost!! Vi nød dem i baghaven med masser af sol og de var bare så lækre. Herefter drog vi på stranden og senere grillede vi med de andre i huset, hvor vi for første gang prøvede kænguro bøffer. En rigtig afslapningsdag :) I dag har vi bestilt en guide-tur til Operahuset og vil derefter gå over Sydney Harbour Bridge. Vi håber i får en dejlig dag og sender en masse solskin hjem til Danmark :)

Ingredienser (1 stor bradepande)
2 poser tortilla chips
300 g. revet ost

Tilbehør:
Salsa
Creme fraiche
Hjemmelavet guacamole
 1. Fordel chips og ost lagvis i bradepanden - jo flere lag jo mere ost ;-)
 2. Bag dem ved 200 grader (varmluft) i 15-20 min, eller indtil osten er gylden brun
 3. Servér med salsa, creme fraiche og guacamole

- Laura og Christine
Follow Twin Food
Læs mere »

10 kommentarer:

 1. Puha, så sidder man her med lidt tømmermænd og tænker på mad og så dukker dette billede op!
  Det kunne da være man skulle ta' lidt tøj på alligevel og begive sig afsted til en café, som kan lave sådan en omgang der! Ser alt for lækkert ud, men overskuddet til at lave det selv lige nu mangler vist ;)!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe - du kan tro de hjælper på tømmermændende og hvor smager de altså bare godt! Håber du fik bevæget dig ned på en café, som havde nachos og tømmermændende hurtigt var ovre ;-)

   Slet
 2. Er først lige faldet over jeres fine blog og som tvilling synes jeg det er spændende at se hvordan I samarbejder om det at blogge. Jeg har ikke studeret jeres blog så indgående, men mit førstehåndsindtryk er super godt, så glæder mig til at læse meget mere :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bianca - velkommen til Twinfood :-) Det er sjovt hvordan man hurtigt bliver begejstret, når man møder andre tvillinger - vi har det på samme måde! Sikke nogle flotte kager du laver iøvrigt!

   Slet
 3. Mmmh nachos - en sikker vinder jeg kunne spise når som helst, hvor som helst :-) De her ser virkelig lækre ud med alt den ost!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har det på samme måde, de smager bare så godt, og jo mere ost jo bedre ;-)

   Slet
 4. Jeg kunne spise nachos til aftensmad altid

  SvarSlet
 5. Mmm - seriøst, nachos er bare brandgodt! Særligt med guacamole.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...