onsdag den 17. oktober 2012

UNSW - UNIVERSITY OF NEW SOUTH WALES


I går blev det meste af dagen brugt på University of New South Wales, og vi synes derfor det kunne være sjovt, at vise jer lidt billeder derfra. Christine havde eksamen fra 10-12, så vi var på uni kl. ca. 9.30. I mens sad Laura ude på en græsplane og læste. Kl 12 mødtes vi igen og gik ned og fik frokost sammen. Christine havde aldrig spist frokost på skolen før, så det var på tide her 3 uger inden hun slutter. Flere af pigerne hernede fra, havde sagt, at der var en rigtig god salatbar, så den skulle prøves. Man kunne selv mikse sin egen salat sammen ud fra en masse forskellige ingredienser og pigerne havde ret i at den var vildt god! Kl. 17 skulle Christine have timer, så indtil da gik vi bare rundt og så campus og nød det gode vejr. Vi fandt også en kaffebar hvor vi hver fik en iskaffe og delte en muffin. Kl. 21 var skolen endelig slut og vi gik tilbage mod huset :-) I dag har vi spist morgenmad på Bills restaurent i Surry Hills, hvor vi har taget en masse lækre billeder, som vi glæder os til at vise jer! :-)

Vores frokost bestod af en lækker kyllinge salat fra bland selv baren i skolens kantine! 
Til den lange dag var det nødvendigt med lidt energi! 2 iskaffe med en chokolade muffin til deling. Iskaffen var sindssygt lækker og faktisk så voldsom at aftensmaden blev droppet. Der var tilsat vaniljeis og smagte bare godt!
Et par billeder fra skolen, blandt andet af en af de hyggelige kaffebarer på campus, hvor der altid er lang kø!

- Laura & Christine
Follow Twin Food
Læs mere »

2 kommentarer:

  1. Man savner da slet ikke sol, sommer og iskaffe når man læser med her. :( Total jaloux!! Godt man har hapset jeres lækre opskrift på bountybar så man kan nyde dem og sin VARME kaffe. ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. He he :-) Det lyder nu lækkert med kaffe og bountybar - det går man aldrig galt i byen med ;-)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...