tirsdag den 28. februar 2012

VEGGIE BURGER

Da vi den anden dag lavede quinoa kager, blev der lidt til overs som vi smed i fryseren. I går fik vi burgere, og da der var et par burgerboller, som ikke blev spist - passede det perfekt at lave burger med quinoa kager til aftensmad. Vi elsker at kombinere rester til opfindsomme retter, så der ikke er noget spild! Udover quinoa kagen, kom vi agurk, friske spinatblande, tomat og artiskokker i burgeren - super lækkert! Som dip havde vi lavet hjemmelavet chili-mayo, og derudover kom vi lidt ketchup i. Hvis man ikke har lyst til kød, er det et lækkert alternativ, der mætter og stadig smager hamrende godt! Oven på quinoa kagen, havde vi puttet en skive goudaost, som bare gjorde burgeren helt perfekt :-) Alle lækkerierne kom i en hjemmelavet burgerbolle!

- Christine og Laura

Quinoakagerne og de hjemmelavede burgerboller findes i tidligere indlæg.

Ingredienser til Veggie burger (2 stk.)
1 tomat i skiver
8 skiver agurk
4 artiskokhjerter i skiver
lidt chili-mayo
Ketchup
2 skiver gouda ost
2 quinoa kager
2 burgerboller


- Christine og Laura
Læs mere »

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...