tirsdag den 21. februar 2012

BLOG AWARD


WOW! Så blev det vores tur til at få æblet og modtage denne blog award. OG det er vi super glade for. Vi fik Det Røde Æble af Maiken, og vil gerne lege med :-). Når man får æblet, skal man gøre 3 ting: 1. Linke til den som man har modtaget awarden af og indsætte billedet med blogaward-billedet med æblet. 2. Give awarden videre til 5 andre bloggere. 3. Svare på nedestående spørgsmål.

Vi har valgt at give awarden videre til følgende 5 blogs, som vi håber vil lege med videre. Det er nogle blogs vi følger dagligt, de har været til god inspiration, og vi synes de fortjener et æble - tak for lækker mad og inspiration!


1. Hvorfor begyndte I at blogge?
Vi har altid elsket at lave og selvfølgelig spise god mad. Som små i 5.-6. klasse havde vi en maddag i ugen og eksperimenterede med mad vi lærte i hjemkundsskab. Siden vi selv er flyttet i lejlighed har vi fundet mere og mere inspiration ude, på restauranter, på andre blogs og i madblade. Det er sjovt at være sammen om at lave god mad og samtidig er det mere spændende at lave noget som andre også skal se. Vi fik i efteråret 2011 lyst til at dele vores mad og opskrifter med jer, og startede derfor med at blogge. Vi så flere forskellige lækre madblogs og tænkte at det kunne vi da også prøve! :-)

2. Hvilke blogs følger I?
Mange forskellige, både danske og udlanske. Vi finder rigtig meget inspiration på foodgawker og derigennem forskellige lækre blogs.

3. Favoritfarve(r)?
Hmm, den er svær. Vi har nok ikke én yndlingsfarve. En god farverig kombination er det bedste :-)

4. Favoritfilm?
Af en eller anden grund ser vi ikke særlig mange film. Hvis vi skal vælge et par stykker, er det nok "The Blind Side"og "Livet er Smukt".


5. Hvilke lande drømmer I om, at besøge og hvorfor?
Maldiverne. Det ligner simpelthen paradis. Hvis man søger på billeder af Maldiverne, ser det bare fuldstændig fantastisk ud. Et sted hvor man kan tage hen og virkelig koble af med lækre strande og lækkert mad.


- Christine og Laura
Læs mere »

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...