onsdag den 8. februar 2012

LÆKRE FLADE SUPPEBRØD

Her i denne periode hvor det bare er helt vildt koldt udenfor, spiser vi en del suppe. Det er for det meste suppe som vi selv laver, men det kan også sagtens være en af supperne fra Karolines køkken vi spiser. Specielt Karry suppe synes vi, er rigtig god, hvis man fx tilsætter et forårsløg, peber og kylling. Til en suppe skal man selvfølgelig også have noget lækkert suppebrød. Disse suppebrød er meget nemme og lave, og man kan komme de ting på, som man har lyst til. Dejen til brødene, er faktisk den samme, som vi laver burger boller ud af. Vi valgte at smøre lidt knust hvidløg og chili på nogen af dem, og de andre penslede vi bare med æg. Derudover kom vi lidt halverede tomater, sorte sesamfrø og frisk basilikum på. Begge varianter blev rigtig gode, specielt dem med chili/hvidløg gjorde det godt til suppen. På brødene ville man også sagtens kunne komme oliven, soltørrede tomater eller andre krydderurter.

- Christine og Laura

Opskriften til disse suppebrød, kommer som sagt fra samme opskrift som de burgerboller vi før har lavet. Opskriften kan findes her. Den giver samme antal suppebrød, som den giver burgerboller. Husk at presse brødene så flade som muligt
Efter hævningen kommes det ønskede fyld på, sørg for at presse det lidt ned i dagen, så det kommer til at sidde ordentlig fast på brødet. 
Brødene fik ca. 20 min ved 200 grader

Udover at bruge disse brød til suppe, ville man også sagtens kunne bruge dem til madpakken :-)

- Christine og Laura
Læs mere »

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...