onsdag den 29. februar 2012

GRILLEDE GRØNNE BØNNER MED PARMESAN

Grillede bønner med revet parmesan er virkelig en nem måde at lave grønne bønner der smager godt! Nogle gange synes vi, at kogte grønne bønner godt kan være lidt kedelige, og valgte derfor at prøve et andet alternativ. Det blev til disse bønner, som vi har bagt i ovnen i ca. 10 min. Mens bønnerne stadig er varme rev vi lidt parmesan ost over og lidt citronsaft. Inden bønnerne kom i ovnen, havde vi lavet en meget nem marinade ud af bare knust chili/hvidløg pasta og olie - som vi dryssede over sammen med salt.
De kan serveres som tilbehør til en kød-ret, eller laves til en salat med f.eks. lidt feta, granatæble og en balsamico dressings - eller som en snack, mums!

- Laura og Christine

Ingredienser til grillede grønne bønner:
400 gram bønner
1 spsk olivenolie
1 tsk knust chili/hvidløg pasta
Revet parmesan ost
Lidt citronsaft

Læg bønnerne ud på en bredepande med bagepapir. Bland olie og knust chili/hvidløg pasta i en skål og hæld det over bønnerne. Brug evt. hænderne til at få smurt alle bønnerne godt ind. Drys LIDT salt over.
Bag bønnerne i ovnen ved 220 grader i ca. 15 min. Hvis man ønsker dem lidt mørke, kan man give dem gril de sidste par minutter.
Drys med revet parmasan og citronsaft
- Laura og Christine
Læs mere »

2 kommentarer:

  1. Spennende måte å lage bønner på. Fin blogg!

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak, det er en rigtig nem måde at lave lækre bønner på ;-)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...