- Laura og Christine
Ingredienser til boller (ca. 15):
0,5 l. vand
1/2 pk. gær
1 rød peber
Lidt hakket chili
0,3 dl. olie
1-2 tsk. salt
800 g. mel
Skal smøres med saltvand
Rør gæren ud i vandet, tilsæt olie og salt samt den hakkede røde peber og chili. Tilsæt melen lidt af gangen og få det æltet godt ind i dejen. Lad den hæve 1 par timer på køl. Slå brødet eller bollerne op, og lad dem hæve en halv times tid (gerne længere). Pensl dem med saltvand og bag dem ved 200 grader i et kvarter. Hvis det er et brød, skal det nok have lidt længere.
Søndag havde vi virkelig store bagedag, og udover disse boller, blev der også bagt müsli og rugboller.
Det lyder vildt lækkert!
SvarSletde smager rigtig godt ;-)
SletDe ser vildt lækre ud, dem vil jeg prøve at lave i dag :-) jeg har dog ligre et par spøegsmål
SvarSleter det tørret eller frisk chili?
og hvad er det for noget saltvand? er det noget i selv laver?
Vh Julie
Det er friskt chili, der er blevet hakket :-)! Salt vandet er bare noget du selv laver ved at blande salt og vand - du kan smage det til så du synes smagen af salt er god!
SletHåbe du kan lide dem, Julie!
De var super lækre, rigtig bløde og luftige. mums! :-)
Slet