- Christine og Laura
Ingredienser til Fru Møllers knækbrød:
1 dl havregryn
1 dl sort sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
2 dl hvedemel
1 dl kamut fuldkornsmel
1 tsk bagepulver
2 tsk salt
1 dl kærnemælk
1 dl vand
1 dl rapsolie
Først skal havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, mel, bagepulver og salt blandes sammen i en skål. Til skålen skal der tilsættes vand, kærnemælk og olie og det hele røres godt sammen. - Her skal 'dejen' have en klistret konsistens.
Læg et stykke bagepapir på bordet foran dig, hæld halvdelen af dejen op på papiret og læg endnu et lag bagepapir ovenpå. Rul dejen ud mellem de to stykke bagepapir (kan gøres med håndfladerne eller en kagerulle). Læg bagepapiret over på en bageplade og fjern det øverste lag. - gør det samme med den anden halvdel af dejen.
Skær dejen ud i firkanter med en pizzaskærer
Bag knækbrødene i ca. 15 min. ved 200 grader
- Christine og Laura Læs mere »
Ingen kommentarer:
Send en kommentar