fredag den 10. februar 2012
LAKSEBURGER
Fisk er bare så lækkert - og ja noget vi helst skal have nok af. Vi elsker laks og fandt noget laksefars hvori vi rørte syltede agurker, pikantost, lidt fuldkornshvedemel, løg og lidt krydderier. Det syrlige fra agurkerne er rigtig godt sammen med fisken. Det er nemt at købe klar fiskefars og selv blande sine ingredienser i, hvis man ønsker en afveksling. En rigtig nem fars, der blev til en lækker laksebøf. Sammen med tomat, agurk, løg og friske spinatblade blev bøffen puttet i en burgerbolle, hvor vi havde erstattet durummel med kamut-fuldkornsmel - det gjorde dem bare så gode!
- Laura og Christine
Burgerboller lavede vi ud fra opskriften, som i finder her. Det er de bedste burgerboller vi har lavet, og vi er ikke sikre på, at vi nogensinde kommer til at lave andre :-). I stedet for durummel, vil man sagtens kunne erstatte denne med kamut-fuldkornsmel. Det prøvede vi til disse lakseburgere, og det blev bestemt ikke dårligere!
Ingredienser til laksebøffer:
200 gram laksefars
3 mellemstore syltede agurker
1 løg
2 spsk pikantost
3 spsk mel
salt og peber
Skær de ønskede ingredienser ud til burgerne, og kom laksebøffen med i :-)
- Laura og Christine Læs mere »
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Super lecher :-)
SvarSletJa, virkelig virkelig lækkert!! :-)
Sletlavede den i aften til kollegiet sammen med selleri fritter og hjemmelavet remoulade, succes! tak for en god blog!
SvarSletHej Anna Li. Vi er glade for at det blev en succes :-) Vi håber du vil blive ved med at følge med!
SletHa' en rigtig god dag i det dejlige vejr