- Laura og Christine
Ingredienser:
2 stk.'s laksefilet
1/4 porre
3 tsk pesto
1 tsk chili/hvidløg pasta
Salt og peber
Pasta til 2 pers. - koges efter anvisning på pakken. Vi valgte at bruge fuldkorns penne.
1 karton milda madlavningsfløde 4 %
1 snack peber
1 forårsløg
Lidt hvidvin eller cava - ikke nødvendigt, vi havde bare en lille slat i køleskabet
Krydret med salt, citronpeber og paprika
Læg laksefileterne i et ovnfast fad og smør dem med pesto og chili/hvidløgs pastaen. Drys med porre og krydr' med salt og peber. Put det i en forvarmet ovn på 200 grader i 15 min (kan variere lidt ift. tykkelse, men vores var perfekte efter 15).
Kog pastaen og lav saucen imens. Put forårsløg og peber, eller lidt porre, på panden og steg det en smule. Hæld hvidvinen over og lad det koge ind. Hæld derefter madlavningsfløden over og lad det koge op igen. Smag til med paprika, salt og peber.
- Laura og Christine Læs mere »
Ingen kommentarer:
Send en kommentar