- Christine og Laura
Ingredienser til kødboller med feta:
500 gram hakket oksekød
100 gram feta (i et helt stykke)
1 æg
1/2 dl vand
1 tsk salt
friskkværnet sort peber
1 spsk rapsolie
Ingredienser til tzatziki:
1/2 agurk
1 tsk salt
2 dl græsk yoghurt
1 fed hvidløg
Til kødbollerne skal det hakkede oksekød røres med smuldret feta, æg, vand, salt og peber. Farsen formes til kødboller og lægges på et vådt skærebræt.
Steg kødbollerne på alle sider i olie på en pande, ca 8 min. Kødbollerne kan også steges i oven ved 200 grader i ca. 10 min.
Til tzatzikien, skal agurken først rives groft på et rivejern. Bland den med salt i et dørslag, og lad det stå og dryppe af ca 15 min. Tryk væsken ud af agurken, og bland med yoghurt. Pil hvidløget, hak det fint og rør det i blandingen. Smag evt. til med salt og peber.
Kødbollerne og tzatzikien serveres med tortillias
- Christine og Laura Læs mere »
Ingen kommentarer:
Send en kommentar