Denne hummus er fra Skovmøllen. Hummus er en 'dip', som kan bruges til rigtig mange ting. Fx til en snack med agurker og gulerødder, eller i en sandwich til madpakken. Det er nemt at lave og smager helt fantastisk. Denne hummus er lavet ud fra de 'almindelige' ingredienser til hummus, nemlig kikærter, olie, hvidløg salt og peber - udover disse kom der også karry i, som giver hummus'en en ekstra god smag. Hver gang vi spiser hummus, går det op for os, at det simpelthen er noget, som vi for sjældent har i vores køleskab - det må vi til at lave om på :-)
- Christine og Laura
Ingredienser til hummus (giver én stor skål):
500 gram tørrede kikærter
1 tsk spsk karry
3 fed hvidløg
Olie til den rette konsistens (1 dl. ad gangen)
Salt og peber
Kikærterne lægges i blød i 24 timer. Næste dag koges de i ca. 1 time. 1 tsk karry ristes af på en pande og kommes over i en blender. I blenderen kommes også hvidløg, de kogte kikærter + lidt af væden herfra (1 dl ca.), salt, peber og olie. Blend det sammen og kom mere olie i, hvis konsistensen er for tyk.
- Christine og Laura
Læs mere »
Mmmh det lyder godt!
SvarSletTusind tak I.P, og vil lige sige at det er det bestemt også ;-)
Sletprøv at komme lidt tahin ( sesampaste) eller sesamolie i, det giver en fantastisk nøddeagtig smag til. det er alm i mellemøsten :)
SvarSletHej Bammut! Sesamolie lyder rigtig lækkert, det skal helt sikkert prøves - tak for tippet :-)!
SletHilsen Laura og Christine
:) Tak for et rigtig god hjemmeside/blog eller hvad man nu vil kalde det :) Jeg er professionel kok til daglig, og synes at jeres opskrifter er kanon gode! keep on the good spirit. Kan specielt godt lide jeres veggieretter, da det er ved at blive rigtigt populært, blandt folk. Imponerende at i ved så meget om mad, når man tænker på at i er "amatøre" don't get me wrong. Kanon side piger ! :)=
SvarSletHej Bammut. Tak for den fantastiske ros. Virkelig dejligt med sådan en kommentar - lige præcis derfor vi elsker at blogge. Tror lidt at fiffet er bare at prøve sig frem med ting man kunne forestille sig spiller godt sammen. Derudover arbejder vi jo selv på en restaurant hvor der er masser af snak/inspiration. Vi håber du vil blive ved med at følge opskrifterne og gerne komme mere flere fif - så lærer vi jo endnu mere :-)
Slet