Sammen med stegte kammuslinger til forret og red velvet cupcakes til dessert, var det en super lækker middag :-)
- Christine
Ingredienser
2 stk. kalveschnitzler
1 glas pesto (selvom det er bedst, hvis det er hjemmelavet)
1 pk. mozzarella
Lidt snor til at binde omkring
3-4 kartofler
3-4 rødbeder
2 æg
Lidt mælk eller saft fra de kogte grøntsager
Bank kalveschnitzlerne så flade som muligt og smør dem med pesto. Jeg puttede dem i en åben frysepose og bankede med en kagerulle. Put derefter mozzarellaen i, og rul den sammen. Bind evt. lidt snor omkring, for at holde på den. Brun den på en pande med lidt olie og smid den derefter i ovnen ved 200 grader (alm. ovn) i 7-8 min.
Til mosen skal rødbederne og kartoflerne skrælles og koges møre. Det virkede som om at rødbederne skulle have lidt mere end kartoflerne. Blend kartofler og rødbederne enten med lidt af det kogte vand eller lidt mælk. Held det i lidt af gangen til konsistensen er "klatkage-agtig". Slå derefter 2 æg ud i massen og rør dem godt i. Drys med salt og peber. Lav mosen til "kager" på en bageplade og bag dem i ovnen i 20-30 min eller til de er gyldenbrune.
Server det hele på en tallerken og put lidt forårsløg på toppen :-)
- Christine Læs mere »
Ingen kommentarer:
Send en kommentar