Ingredienser (20-30 stk)
1 pasteuriseret æggehvide
550 ml flormelis
50-100 ml mel
1-2 tsk pepermynte essence
3 tsk mælk
100-150 g. mørk chokolade
- Pisk æggehviden let og vend derefter mælken i
- Bland flormelis og mel i æggehviden til en ensartet masse
- Tilsæt pepermynte essencen. Kom den i lidt af gangen og smag til undervejs til den ønskede smag. Hvis massen er for flydende kan man tilsætte lidt ekstra mel
- Stil massen i fryseren i 30 min (eller form kuglerne inden med en sprøjtepose og put dem i fryseren)
- Form af dejen passende runde kugler (rør ikke for meget ved dem, da massen bliver varmet op)
- Dyp kuglerne direkte i mørk smeltet chokolade og læg dem på et stykke bagepapir (tryk dem evt. lidt flade med en ske)
- Stil dem herefter i fryseren igen (omkring 30 min.) og de er klar til at blive spist!
- Vi opbevarede vores i fryseren hele tiden, da vi synes det var det der gav pepermynte massen den bedste konsistens
- Laura og Christine
Læs mere »
Pariserlinser minder mig sådan om min mormor, dem må jeg prøve at lave selv! Tak for opskriften.
SvarSletDet er ikke spor svært at lave dem, Trine :-)! Hvis du synes massen er for 'flydende' kan du bare tilsætte lidt mere mel/flormelis! God fornøjelse!
SletU.H.M.N.N.N.N. De lyder too good to be true... og så hjemmelavet. I to burde åbne en lille delikatessebutik i Århus, tak ;)
SvarSletÅrh hvor er du sød Marian! :-)
SletMUMS, Twins. De ser smadderlækre ud! Send et par stykker, tak!
SvarSletDe er sendt med posten, Maja ;-)!
SletDe ser simpelthen alt for gode ud! Aw mums.
SvarSletDe var virkelig også gode, Julie ;-)!
SletHopper straks på Marian's ide - åben en butik - og helst i århus ;D
SvarSletIkke altid så kreativ selv, men alt hvad i laver ser så lækkert ud :)
Står selv og skal til at holde "slik-søndag" med kæresten, og det kan være nogle af jeres opskrifter kommer på menuen :) Tak :)
Hehe, hvor er du sød, Vinnie! Det lyder lækkert med slik-søndag!! :)
Slet