søndag den 28. oktober 2012

RISSALAT MED RICOTTA, TUN OG ASPARGES

Udover at Laura snart vender snuden hjemad igen (tænkt de 2 1/2 uge er gået SÅ stærkt) er der heller ikke forfærdelig lang tid til at Christine vender snuden mod Tanzania, hvor hendes kæreste lige nu er i praktik ved et Ingeniørfirma. Det betyder at hendes lager skal tømmes! På lageret blev der fundet rigeligt med ris, både almindelige og brune og vi brugte en del af de brune ris til denne ret. Vi synes godt at ris kan være lidt tørre og kedelige i det, medmindre der er sovs eller dressing ved. Vi valgte derfor at blande risen med ricotta. Derudover blandede vi også tun, asparges og grøn peber i. Retten er hurtig at lave og kræver på ingen måde det store, så snart risene er kogt færdige blandes de med tun, ricotta og resten af ingredienserne. Vi lavede også en hurtig dressing til som bestod af lidt pesto, olie, eddike, lidt paprika og salt - pestoen gav lige retten det ekstra og det hele smagte virkelig godt sammen. Husk vores giveaway!! :-)

Ingredienser (til 2 personer):
250 ml ris
150 gram ricotta
425 gram tun
1/2 grøn peber
6 asparges
1 spsk olie
1/2 spsk eddike
1 spsk pesto
lidt paprika
salt og peber
  1. Kog ris efter anvisning på pakken
  2. Skær peber og asparges ud i ønsket størrelse
  3. Bland olie, eddike, pesto, paprika, salt og peber sammen i en lille skål
  4. Når ris er færdig blandes tun, ricotta, peper, asparges sammen
  5. Kom ris-blandingen i en skål og hæld lidt dressing udover

- Christine og Laura
Follow Twin Food
Læs mere »

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...