Så skulle jeg gerne sidde i Københavs Lufthavn og vente på at flyet går mod første stop, som er Dussedorf, kl 8:35. Derefter skal jeg videre til Abu Dhabi og så 14 timer i fly fra Abu Dhabi til Sydney - puha, godt jeg har fået gode madblade, musik og lidt læsestof med i tasken :-)
Ingredienser (giver ca. 20 stk):
25 gram gær
2 1/2 dl vand
1 spsk salt
1/2 spsk sukker
100 gram hytteost
150 gram hvedemel
100 gram grahamsmel
150 gram speltmel
1 æg og revet parmesanost til toppen
- Opløs gær i vandet
- Tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen godt sammen
- Lad den hæve i 1 time
- Del dejen ud i 20 klumper og rul hver klump ud til en aflang pølse (de hæver en del i ovnen, så lav dem hellere lidt for tynde end tykke)
- Pensl stængerne med et æg og drys med revet parmesan over. Og evt sesamfrø eller andet
- Bag dem i ovnen ved 225 grader i 8-12 min - indtil de virker sprøde
- Laura
Læs mere »
Mums hvor ser de lækre ud. Er det nigellafrø der er brugt som topping? :)
SvarSletTusind tak Kristine! Det er faktisk bare sorte sesamfrø købt i en asiatiskbutik ;-)
SletEj hvor ser de gode ud! Jeg er mega sulten ligenu,
SvarSletså ville godt kunne klemme såden en ned.. eller ti :b
http://bykatinka.blogspot.dk/
Mange tak! Er sikker på de også ville være rigtig gode til snack ;-)
SletBrødstænger er bare geniale alternativer som suppebrød - prøv at vikle en skive bacon om inden de bliver bagt. Det er rigtig godt til rodfrugtsuppe :)
SvarSletMange hilsner
Louise
Ja helt vildt! De lyder virkelig lækkert med bacon, det må jeg huske! Mange tak for tippet ;-)
SletJeg synes de ser virkelig virkelig gode ud. Jeg gemmer opskriften, til en dag hvor sådan her noget passer godt :)
SvarSletTusind tak Linn, jeg håber at du også vil synes om dem! :-)
SletRigtig fed opskrift - vil prøve at lave dem mindre, kunne være fedt at få den sprøde effekt :)
SvarSletTusind tak Viinie - ja prøv det, tror de skal være ret tynde for at få den - skriv endelig hvordan resultatet bliver! :-)
Slet