- Christine og Laura
Tun salat til 2 personer:
2 tun steaks
1 avocado
Friske spinat blade
Revet gulerod
Agurk
1 pakke Mozzarella
Dressing til salat:
balsamico
salt og peber
Marinade til tun steaks:
1 1/2 spsk soya
1/2 chilisauce
1/2 spsk citronsaft
lidt salt
3 spsk sesam frø (hvis man både har hvide og sorte kan disse blandes)
Salt
Hæld soya, chilisauce, citronsaft og salt i en pose og kom tun bøfferne ned i den. Massér marinaden godt ind i tunen og læg posen i køleskabet i min. 1 time. Bland sesamfrø og salt sammen i en skål, hvor tunen kan komme i. Alt de to ting rigtig godt ind i tunen, så det sidder fast og til bøfferne er helt dækket med sesamfrø.
Hæld lidt olie på en pande og steg bøfferne i ca. 1 - 1 1/2 sek. på alle 4 sider. Vi kan bedst lide den næsten rå.
Skær avocado og agurk ud. Riv noget gulerod groft og vask spinat bladene. Bland det hele sammen i en skål. Lav dressingen til salaten ved bare at røre alle ingredienserne sammen i en lille skål.
Anret en tallerken med salat og oven på salaten den skårede tun.
- Christine og Laura Læs mere »
Meget smuk og indbydende ret - jeg kan forestille mig, at den er frisk og lækker :-)
SvarSletTusind tak :-) Den var fantastisk, specielt marinaden tunen havde ligget i gjorde det rigtig godt!
Slet