- Christine og Laura
Ingredienser til hurtige mini calzoner (giver 2 mellem calzoner) :
1 pakke færdig pizzadej
1 pakke færdig tomatsauce
1 pakke mozzarella
ca. 300 gram svampe
4 skiver serranoskinke til hver calzoner
1 håndfuld spinatblade til toppen
Skær svampene og mozzarellaen i mindre stykker.
Tag pizzadejen ud af pakken og den dejen i to stykker. Skær hjørnerne til, så de er runde. Der kan evt blive til en ekstra mindre calzone, af det overskydende dej. Fordel tomatsaucen i et tyndt lag, på den ene halvdel af bundene. Læg mozzarella, skinke og svampe oven på tomatsaucen.
Fold calzonen, og pres kanten med en gaffel for at lukke den helt, så fyldet ikke løber ud.
Calzonerne bages i varmlufts ovn ved 225 grader i ca. 15 min, til de ser gyldne ud på toppen. Hvis man vil, kan man sagtens lave mindre calzoner og fryse dem ned, så man har lidt til madpakken :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar