tirsdag den 31. januar 2012

MEGET NEM MINI CALZONE

Denne calzone er simpelthen så nem, at lave og egner sig derfor rigtig godt til en dag, hvor man er sent hjemme. Den tager lige omkring 20 min at lave, og derudover er det ikke mange forskellige ingredienser der skal i. Vi orkede ikke det store, så vi købte en færdig lavet pizzadej og tomatsauce (selvom vi er lidt imod det), men det blev faktisk rigtig godt. Opskriften er taget fra det nyeste Bolig Liv, som udover disse mini calzoner også har nogle andre opskrifter, som ser gode ud. I calzonerne kom vi tomatsauce, serranoskinke, frisk mozzarella og svampe. Da de var færdige, kom vi lidt friske spinatblade udover. Calzonerne er super gode til både aftensmad eller frokost.

- Christine og Laura

Ingredienser til hurtige mini calzoner (giver 2 mellem calzoner) :

1 pakke færdig pizzadej
1 pakke færdig tomatsauce
1 pakke mozzarella
ca. 300 gram svampe
4 skiver serranoskinke til hver calzoner
1 håndfuld spinatblade til toppen

Skær svampene og mozzarellaen i mindre stykker.
Tag pizzadejen ud af pakken og den dejen i to stykker. Skær hjørnerne til, så de er runde. Der kan evt blive til en ekstra mindre calzone, af det overskydende dej. Fordel tomatsaucen i et tyndt lag, på den ene halvdel af bundene. Læg mozzarella, skinke og svampe oven på tomatsaucen.
Fold calzonen, og pres kanten med en gaffel for at lukke den helt, så fyldet ikke løber ud.
Calzonerne bages i varmlufts ovn ved 225 grader i ca. 15 min, til de ser gyldne ud på toppen. Hvis man vil, kan man sagtens lave mindre calzoner og fryse dem ned, så man har lidt til madpakken :-)

- Christine og Laura
Læs mere »

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...