Vi faldt over denne opskrift, da vi forleden var hjemme ved vores veninde til madklub, hvor vi nærstuderede de kogebøger der nu stod i reolen. Inspirationen kom fra en bog fra Aarstiderne, vi har dog lavet lidt om på opskriften. Det er en ret, der skal meget få ingredienser i - og den er super let at lave. I vores lasagne brugte vi fuldkorns lasagneplader, i mellem pladerne kom vi kartoffel skiver, bønner og morney sauce. På toppen havde vi revet til gouda. Man ville sagtens kunne tilføje flere grøntsager, som fx svampe eller aubergine. Denne ret kunne nemt også bruges som tilbehør til kød :-)
- Laura og Christine
Ingredienser (til et stort fad)
ca. 10-12 mellem store kartofler
300 gram bønner
Morney Sauce (5 % fra karolines)
Fuldkornslagsagneplader
Kog kartofler i ca 10 min. Når de er kålet lidt af, skæres de i skiver. Start med at komme lidt morney sauce i bunden af fadet, derefter kartofler, bønner, lasagneplader og morney sauce igen. Fortsæt i denne rækkefølge til alt er brugt.
På toppen dryssede vi lidt rasp og rev lidt gouda ost.
- Laura og Christine
Læs mere »
Ingen kommentarer:
Send en kommentar