
- Christine og Laura
Ingredienser til suppen:
1 kg kartofler
1 blomkålshoved
2 porrer
2 laurbærblade
Vand
2 bouillonterninger
Skæl kartoflerne, rens porrerne og del blomkålen i mindre stykker. Kom det hele i en gryde. Hæld vand i, så det dækker grøntsagerne - kom også laurbærbladene i. Her puttede vi også to bouillonterninger i. Lad det hele simre til alt er helt mørt, ca 20 minutter.
Kom serrano skinke på en bredepande med bagepapir gril det i ovnen indtil det er blevet sprødt.
Skyl persillen godt, afdryp den i lidt køkkenrulle og hak den - man kan evt. putte persillen i et glas og klippe det.
Fjern laurbærbladene fra suppen og blend det hele, indtil det har en cremet og ensartet konsistens. Smag til med salt og peber. Hvis man synes suppen er for tyk, kan den her koges ind med lidt mælk.
Hæld suppen i en skål og drys med serrano skinke, persille og røget salt, serveres med naan brød
- Christine og Laura Læs mere »
Ingen kommentarer:
Send en kommentar