torsdag den 1. november 2012

SALAT MED GRILLET HALLOUMI OG RODFRUGTER

Denne salat blev lavet i Sydney, hvor vejret jo er ret lækkert lige nu. Salaten er en rigtig sommersalat, men kan selvfølgelig også spises på de koldere dage i Danmark. Vi fandt lilla gulerod i supermarkedet og vidste det ville gøre sig flot i en salat. Udover lilla'e gulerødder blev det bl.a også til almindelige gulerødder, asparges, sweet potatoes og halloumi. På toppen dryssede vi med let ristede pinjekerner og alle ingredienserne blev lagt på en bund af salatblade. Derhjemme i Danmark plejer vi at elske halloumi, men desværre var den meget salt den vi puttede i. Faktisk så salt at man ikke rigtig kunne spise den, det hjalp lidt at spise salat til, men det endte med vi begge pillede det fra. Ret ærgeligt, men så må vi bare lave den igen i DK med god og ikke så saltet halloumi :-)

Ingredienser (hovedret til 2 pers.)
150 g. halloumi
1 mellem stor gulerod
1 mellem stor lilla gulerod
1/2 stor skrællet sweet potato
5 asparges
Pinjekerner som drys
En håndfuld blandet salat blade

  1. Skær halloumien i skiver (0,5 - 1,0 cm. tykke) og steg dem på en pande
  2. Skyl gulerødder, asparges og sweet potato og skær det hele i skiver
  3. Anret salaten med de blandede salatblade nederst og de øvrige grøntsager ovenpå. Drys med let ristede pinjekerner på toppen

- Laura og Christine

Follow Twin Food
Læs mere »

8 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...