Ingredienser (giver ca 12 stk):
1 pakke friske lasagneplader (aflange)
1 rødløg
1 fed hvidløg
1 stor dåse tomatpuré
4 mellem rødbeder
100 gram chili chorizo
250 gram svampe
5 gulerødder
Fetaost til toppen
Salt og peber
- Skær rødbeder og rulegrødder og riv dem groft på et rive jern
- Hak løg og hvidløg
- Steg chorizoen sprød i en gryde og læg dem derefter på et stykke køkkenrulle
- Kom løg og hvidløg i gryden hvor chorizoen blev stegt
- Tilsæt rødbeder, gulerødder og tomatpure
- Smag til med salt og peber
- Kom de friske lasagne plader ned i et fad med kogende vand og lad dem lægge der et par minutter. Hvis der ikke bruges friske lasagneplader, skal de lægge der indtil de er bløde.
- Smør muffinsforme med smør
- Del lasagneplader på midten og derefter hver halve i 4 små firkanter (det kan selvfølgelig afhænge af, hvor store formene er). Fordel de små lasagneplade i muffinsformene
- Fordel grøntsagerne i formene og drys med mindre stykker chorizo og feta
- Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca 15 min (indtil toppen er blevet gylden)
- Laura
Det lyder da som en utrolig sjov og spændende idé! :-)
SvarSletOg det var lige var det var, AJ ;-)!
SletHvor ser de bare vildt nuttede ud :-)! Tak for god inspiration!
SvarSletSynes også de blev ret nuttede, heh! Og de smagte godt! :)
Slet