mandag den 12. november 2012

FROOSH GIVEAWAY

Vi ved godt der har været et par giveaways på bloggen på kort tid - men vi tænker det ikke gør noget og specielt ikke når det er noget så lækker som 100 % frugt smoothies i kan vinde :-)! 
Charlotte fra Froosh-gruppen kontaktede os for et par uger siden, og spurgte om vi kunne tænke os, at lave en giveaway på vores blog. Hun skrev lidt om hvad froosh var, og efter det kunne vi ikke sige nej!

"Smoothies fra froosh er fuld af frugt. Ja, det er faktisk det eneste,
vores smoothies er lavet af. Ingen tilsætningsstoffer, intet
koncentrat eller sukker. 100 procent frugt. Derfor er froosh også
fulde af vitaminer, fibre og antioxidanter."

De fleste kan nok bedst lide, at lave deres egne ting, fordi så ved man præcis hvad der er i og hvad der ikke er i. I froosh juice kan man være helt sikker på hvad der er i, da det er 100 % frugt og der står bagpå juice hvilke frugter der er i. Der er altså ikke grund til at være bange for at der er tilsat noget som helst træls i disse smoorhies! Der findes 5 froosh smoothies: Ananas, banan og kokos, mango og appelsin, kiwi og æble, Blåbær og hindbær, goji, mango og acerola. Jeg har smagt dem allesammen og må indrømme, at min favorit er mango og appelsin. De er super gode som et ekstra måltid midt på dagen og til morgenmad. :-) Min kæreste kan også godt skrive under på, at specielt blåbær/hindbær er god til tømmermænd!

"En froosh dækker to af de seks stykker anbefalet frugt og grønt om dagen.
Derfor er froosh en nem og hurtig vej til en sund kost, især når man
ikke lige selv gider stå og blende alle de sunde sager. En froosh
indeholder nemlig mange forskellige frugter, som er sammensat for at
give den gode smag, og som giver kroppen et ordentlig skud sundhed.
Derfor kan du med fordel gøre kroppen vinterklar med en froosh."

Nå.. Nu til det vigtigste, nemlig hvad I kan vinde og hvad I skal gøre for at være med i konkurrencen. Vinderen er så heldig at få 5 kasser froosh smoothies (en med hver smag). I hver kasse er der 12 stk. smoothies så i alt får vinderen altså 60 stk - ikke dårligt, vel!? 
Det I skal gøre for at være med er, at skrive en kommentar til indlægget hvor i svarer på, hvordan I får jeres 6 stykker frugt/grøntsager om dagen. Vi finder vinderen via random.org mandag d. 19 november.


"Nyd froosh som en sund snack – på farten eller derhjemme – når du får
lyst til noget lækkert."

- Laura og Christine
Follow Twin Food
Læs mere »

199 kommentarer:

 1. Jeg for mine 6 frugter via en morgen smoothie med proteinpulver og lidt husk frø i :) så jeg godt kørerne

  SvarSlet
 2. OMME NOMME NOMME! Jeg elsker Froosh og det er faktisk den måde jeg oftest får lidt frugt ind, fordi jeg er rigtig sippet med frugt. Så i sender bare de kasser til mig ikke? ;)

  SvarSlet
 3. Virkelig lækkert :-)
  Får hovedsagligt mit frugt og grønt til mellemåltider, da frugtsukkeret ofte også tager trangen til andet sødt.
  Ellers får jeg altid minimum 1/3 af tallerkenen med grøntsager om aftenen :-)

  SvarSlet
 4. Vi får frugtkurv på arbejdet og jeg tror vist jeg står for en stor del af det der bliver spist :-) men det ville være super lækkert og nemt med at par smoothies. Især lige før eller efter træning.

  SvarSlet
 5. Morgen: Skyr med BANAN
  Formiddag: GULERØDDER med humus
  Frokost: SALAT og æg eller kød
  Eftermiddag: FRUGT
  Aften: Grøntsager i alverdens udgaver (som tilbehør vel at mærke)
  ...det er slet ikke så svært at få de 6 om dagen, man skal bare tænke sig om. Meeeen, en Froosh ville nu være en kærkommen afløser til eftermiddagsfrugten! Mums!

  SvarSlet
 6. Nice giveaway! :D

  Jeg plejer mest at få mine 6 stk. frugt (el. grøntsager) ved bl.a. smoothies.
  Jeg laver nærmest hele tiden smoothies :D så dejlig nemt og lækkert!
  jeg er rigtig dårlig til bare at spise frugt hele. derfor skærer jeg dem tit i stykker el. i både og så spiser jeg det med noget græsk yoghurt eller skyr (for også lige at få nogle proteiner ;-)) og nogle nødder + honning (el. lidt mørk chokolade) NAM!

  SvarSlet
 7. Sikke en lækker konkurrence! Jeg kunne virkelig godt bruge sådan et par kasser, da jeg desværre ikke er så god til at få de seks stykker om dagen. Jeg forsøger altid at få salat til min aftensmad og et par stykker frugt i løbet af dagen - for tiden får jeg især kørt nogle clementiner ned, men jeg kommer aldrig helt op på de seks. Så Froosh vil helt sikkert være med til, at jeg nemmere ville kunne nå op på de magiske seks styk :)

  SvarSlet
 8. Fantastisk giveaway! Jeg elsker Froosh! Jeg køber det altid i 7-11, når jeg er på farten.

  Jeg spiser altid min havregryn med friske frugtstykker, et æble i skolen, en smoothie = 2 når jeg kommer hjem, et stykke frugt i pausen til sport, et glas juice når jeg kommer hjem og et stykke frugt mellem aftensmad og godnat.
  Åh jeg håber at jeg vinder!

  SvarSlet
 9. Jeg spiser altid frugt og grønt til mine 3 hovedmåltider, og oftest også som snack imellem måltiderne :)

  SvarSlet
 10. Uhm, en vildt lækker konkurrence!!
  Min ration er fordelt godt udover dagen! Kan bl.a. være på min morgenmad, i en smoothie, en hurtig frugtsnack, i madpakken, til aftensmad eller en lille aftensnack! :)

  SvarSlet
 11. Mums! Jeg er faktisk ikke så god til at få variende grønt, går lige i tiden amok i mandariner eller clementiner, sådan alt efter sæson. Så de her kasser ville være perfekte for mig, til et lidt mere varierende frugt indtag:)

  SvarSlet
 12. Mine 6 er via smoothie med proteinpulver og havregryn - det er så lækkert Og så har jeg altid et par æbler i tasken. Elsker frugt!
  Krydser fingrer - Froosh er mums :)

  SvarSlet
 13. Jeg får mine 6 stykker frugt ved hjælp af en smoothie i ny og næ (Det tager så pokkers lang tid at vaske op...) ellers spiser jeg meget frugt i hverdagen. lææækz med den konkurrence, bor i en by hvor man absolut skal 20 km væk for at få fat i en froosh, pisse irriterende...

  SvarSlet
 14. Morgen: Yoghurt med bananskiver og æble
  Middag: Kød med grønt (f.eks. gulerødder og broccoli eller blomkål)
  Aften: Varm ret med grøntsager eller salat (ca. 200 g)

  SvarSlet
 15. Jeg spiser langt flere grøntsager igennem min mad end jeg spiser frugt. For det meste bliver det kun til en banan oven på min morgenmad. Til gengæld spiser jeg ofte vegetarisk. Jeg vil gerne putte en smoothie oveni for at gøre det lidt nemmere for mig selv :)

  SvarSlet
 16. Lækker konkurrence! Lige nu er jeg faktisk allerbedst til at få mine seks stykker frugt, da clementinerne er landet i butikkerne og dem kan jeg snildt spise mange af på en dag ;)

  SvarSlet
 17. Aaah jeg elsker Froosh! Hvor ville det være lækkert at vinde :)
  Typisk ser min madplan sådan ud: Jeg spiser havregrød med frugt eller bær til morgenmad, grøntsager til frokost, frugt som eftermiddagssnack, grøntsager til aftensmad, og så noget lækkert som banan/peanutbutter sandwich om aftenen! Og så elsker jeg også at bage med frugt :)
  - Frida, http://bakedbyblondie.blogspot.dk

  SvarSlet
 18. Gulerødder og frugt som mellemmåltider/overspringshandling på studiet eller når man sidder hjemme og læser. Om aftenen når der skal ses lidt fjernsyn spiser jeg også som regel frugt. Ville være dejlig nemt med smoothies i tasken :)

  SvarSlet
 19. Jeg tror faktisk ikke jeg får 6 om dagen. Det er nok mere realistisk med fire, og de kommer fra grøntsager på forskellig vis. Derfor passer Froosh jo perfekt ind.

  SvarSlet
 20. Jeg vil indrømme, at jeg er lidt dårlig til at få alle 6 stykker frugt hver dag, selvom jeg prøver ihærdigt. Men lige pt, plejer jeg at lave en god råkost at tage med i skole, hvor der er 2 x æbler, 1 x stor gulerod og selvfølgelig lidt rosiner og mandler. Derudover, kan der godt ryge et eller to stykker frugt ned om aftenen, men det kniber altså, det med at nå op på de 6 stykker.

  En smoothie er noget, de fleste elsker - og jeg er i hvert fald en af 'de fleste.' Problemet med at lave sine egne smoothies, er dog ofte, at det kræver tid og en masse opvask, synes jeg selv. Og når man er lidt doven, som jeg, er det oftest svært at komme op i god tid og få lavet en ordentlig smoothie, inden man tager på studie. Så det ville jo bare være helt fantastisk med dem her.

  SvarSlet
 21. Uha, sikke en lækker præmie - og der er jo nok til at dele med venner og familie, hvilket jo bare ville være endnu mere skønt.
  Jeg spiser altid bananer/bær eller æble på min ylette om morgenen, spiser frugt/gulerødder med bønnedip eller figenstænger til formiddagsmad og har masser af råkost til min middagsmad - og til aftensmad er der jo altid både mange variationer af grønsagssupper, rodfrugter, frostgrønt og lækre salater spækket med kød, nødder, feta og andet godt.
  Og desuden findes der jo et hav af lækre desserter inden for kategorien, som tærter, gulerods/squashkage eller bagte æbler/figner m. græsk yoghurt - så den søde vej kan der også sagtens ryge noget grønt ned (;
  Jeg synes hvertfald ikke det er et problem at få flettet en masse ind.

  - Anne

  SvarSlet
 22. Jeg spiser ofte frugt på min havregryn om morgenen. Derudover har vi et frugtfad der står i stuen som jeg ofte går forbi og tager frugt fra. Jeg tager hver dag frugt med i skole og derudover spiser jeg salat og grøntsager til aftensmad
  -Sofie Louise

  SvarSlet
 23. Min morgenmad består af skyr eller kvark blendet med masser af frugt (en favorit er banan, pære og gerne grønkål samt lækre krydderier). Derudover spiser jeg frugt som snacks i skolen. Når jeg kommer hjem blender jeg mig gerne en lækker, grøn smoothie. Frugt indenbords - INTET PROBLEM. Mums!

  SvarSlet
 24. Hvor lækkert! Jeg elsker Froosh, men oppe på uni koster de 20 kr (TYVE!) - det er ret meget på SU. Jeg spiser havregrød med frugt på + smootie om morgenen. Salat til frokost og mange grøntsager til aften. Derudover så har jeg altid en pose med snack-grønt med i tasken på uni med fx gulerødder, kiwi, æble og lign. Tricket er at købe mange forskellige frugter/grøntsager, så man ikke bliver træt af samme. Nu kommer jeg til at lyde SÅ gammel (er kun 24), men med tupperware bokse (tak mor), så kan det holde sig rigtig længe i køleskabet. Mia :)

  SvarSlet
 25. Hvilken giveaway.
  Jeg kan slet ikke forstå hvorfor så mange ikke kan "finde plads" til 6 stk. frugt om dagen - .
  Hver morgen får jeg et glas friskpresset appelsinjuice (det er helt i orden med friskpreeset juice - men resten skal være gnavefrugt.
  formiddagen nydes et æble/pære, frokost en mandarin/vindruer, eftermiddagen en lille skål med forskellig frugt efter årstiden - laver her dobbelt potion så jeg har til aften. Til maden om aftenen står den ofte på revet gulerødder med citron samt tilsat appelsinskiver. Er jeg rigtig sulten bliver det til en banan, hvis frokoste springes over.
  Hilsen Charlotte
  Mange hilsner

  SvarSlet
 26. Mmmh mine seks stykker frugt/grønt fordeler sig ud over hele dagen. Grønt om morgenen med omelet, snacks med hytteost formiddag, salat til frokost, frugt til eftermiddag samt lækker salat til aften .. Smoothie ville være perfekt, som eftermiddagssnack. Håber på at vinde. Hilsen Maiken (nattehimlen@hotmail.com)

  SvarSlet
 27. Jeg får de 6 stykker frugt og grønt gennem alle dagens måltider.. Spiser mellem 3-4 stk. Frugt hver dag, og grøntsagerne kommer i maden, og rodfrugter , broccoli og ærter er især et hit til aftensmaden, i stedet for spaghetti og ris :-) Bønner er det nyeste skud på stammen, og hvis jeg ikke får mine grøntsager - så mangler jeg noget "sundhed" i mit måltid.. ;-)

  Email : Josefine.bs@live.dk

  SvarSlet
 28. Morgen: nogle gange frugt, eller senere som snack.
  middag: gulerødder og tomater eller andet grønt.
  snack: gerne frugt. efter træning gerne en banan
  aften: grøntsager
  aften snack: hvis jeg er sulten der tager jeg noget frugt.

  jeg elsker smoothie og vil rigtig gerne have det, men har bare ikke altid tid til at lave en. og jeg orker ikke opvasken bagefter selvom den ikke er stor. så det ville være lækkert at kunne smide en Froosh.
  Hilsen Elisabeth. ehm@seeyou.dk

  SvarSlet
 29. Får dem via juice og frugt i løbet af dagen, samt grøntsager til aftensmad. Det er ikke svært når man er vegetar :-)

  Hilsen Lise

  SvarSlet
 30. Nej give-aways gør bestemt ingenting ;)
  Jeg får et stykke frugt i min havregrød om morgen, og et stykke frugt til formiddag og eftermiddag. Grøntsagerne kommer som noget salat til frokost, eller gulerodsstænger, og så resten til aftensmad.
  Må dog desværre indrømme at det nok sjældent bliver til de 600 gram - det kan Froosh jo så hjælpe mig med i fremtiden, hvis jeg bliver den heldige vinder

  SvarSlet
 31. Super lækker konkurrence! :-) jeg starter ofte dagen med en smoothie med frugt og bær. Jeg sørger for at få godt med grønt og salat både til middag og aftensmad. Desuden spiser jeg ofte et stykke frugt før og efter træning. Skøn blog! Hilsen maria ;-)

  SvarSlet
 32. Jeg elsker froosh smoothies, så super fed giveaway:-)
  Jeg indrømmer gerne at jeg ikke altid er lige god til at få mine 6 stykker frugt om dagen, derved ville en Froosh hjælpe med mit daglige indtag.
  Den frugt jeg får kommer fra:
  Morgenmad: Skyr med frosne bær
  Et styk frugt til formiddag eller eftermiddag når sulten melder sig inden de store måltider.
  Aften snack: Min kæreste og jeg er blevet gode til at pille/skære frugt i skiver og snacke dem i stedet for usunde ting. Det kræver dog at vi har husket at købe frugten ind:-)

  SvarSlet
 33. Uuuh, hvor lækkert!

  Jeg drikker altid et glas juice om morgenen (det er ok hvis det kun er 1 glas!) Og min søde mor laver en frugtskål til mig som jeg spiser i mit frikvarter, hvor der er ca. 2-3 stykker frugt i. Så tager jeg for det meste et æble/en appelsin når jeg kommer hjem fra skole, men desværre når jeg ikke de sidste 2 stykker frugt! :( Men jeg spiser selvfølgelig også grøntsager i løbet af dagen :)

  Hilsen Alberte

  SvarSlet
 34. Mums filibaba!

  Hvis jeg har god tid, laver jeg nogle gange en hjemmelavet smoothie. Ellers bliver det den kedelige måde, og jeg medbringer et par stykker frugt i skolen - resten af de 600 gram er grøntsager til eftermiddag og aften.

  Hilsen Natasha

  SvarSlet
 35. Jeg prøver at få mine 6 stykker om dagen ved at spise frugt på min morgengrød, lidt mere frugt til formiddags og eftermiddags-snacken og så masser af grøntsager til frokost og aftensmad :) Jeg drikker også helst et glas juice hver morgen.

  Smoothies får jeg kun ved rigtig sjældne lejligheder, idet jeg ikke har en blender til rådighed :-/

  mvh frkvaegt@gmail.com

  SvarSlet
 36. Ej hvor lækkert! Jeg vil godt indrømme at jeg er rigtig dårlig til at få de 6 om dagen. Jeg spiser ikke så meget frugt, men får da salat hver dag :-) måske jeg kan få mine frugter gennem de lækre smoothies der :-)

  lulle_frederikke@hotmail.com

  SvarSlet
 37. Mmmmh lækkert!!! Jeg drikker smoothie om morgene med 1-2 frugter, frugt til formiddags og eftermiddags "snacks" og ofte frugt som dessert efter aftensmad.
  Hilsen Anna Kyhn, anna-sif@hotmail.com

  SvarSlet
 38. Fed konkurrence! Jeg er meget glad for frugt og grønt. Spiser tit pære eller æble i min havregrød eller havregryn om morgnen. Til frokost spiser jeg ofte rugbrød med avocado og tomat, og hvis jeg er hjemme en lækker salat med hytteost. I løbet af dagen spiser jeg grøntsager skåret ud og frugt når jeg bliver små sulten. Til aftensmad spiser jeg altid en stor potion salat varieret med frugt og grøntsager. Og tit en lille aften snack som består af ananas, melon eller andet frugt :)

  SvarSlet
 39. Jeg prøver at spise så mange forskellige slags frugt og grønt i løbet ad dagen. Jeg spiser tit frugt om morgen, og mens jeg er i skolen tager jeg gulerødder, æbler, agurker og andet med. Til aftensmad prøver jeg også at tilføje grøntsager, ligesom at jeg til en aftensnack tit spiser rosiner, nødder eller frugt.

  SvarSlet
 40. Mit daglige frugt/grønt indtag starter med bær/anden skåret frugt på yoghurten om morgenen. Om formiddagen får jeg også et stykke frugt sammen med knækbrød eller andet brød. Til frokost er der altid grøntsager med, f.eks. gulerødder, tomater, agurk osv. Specielt har jeg en kærlighed til cherrytomater. Afhængig af hvornår jeg kommer hjem om eftermiddagen får jeg igen frugt eller smoothie. Aftensmaden består ofte også af en del grøntsager. Har jeg ikke fået frugt til eftermiddag får jeg det ofte som snack til aften, igen i form af smoothie/is eller som frugtsalat.

  Det giver altid min. 6 stykker på en dag :)

  - Marie Christensen (maridium@gmail.com)

  SvarSlet
 41. Jeg når desværre lidt for sjældent op på 6 stykker frugt/grønt om dagen. Så til at hjælpe mig med at få de sidste par stykker, så jeg når op på de 6, er jeg vist nødt til at vinde denne lækre præmie! :)
  Mvh. Helle

  SvarSlet
 42. Nejj hvor er det en lækker giveaway!
  Jeg får mine daglige seks stykker frugt og grønt i løbet af dagen, som mellemmåltider og tilbehør til frokost og aftensmad (:

  SvarSlet
 43. Åh det ville være en glædens dag hvis jeg vandt sådan en ladfuld.

  Jeg spiser frosne hindbær i min skyr til morgenmad, salat til frokost med masser af tomater, artiskok hjerter og løg, gulerødder eller et æble til mellemmåltid. Hjemme spiser vi ikke kød, så aftensmaden er oftest centreret om grøntsager (og protein fra æg, kikærter, bønner eller soyaprotein) og så runder jeg gerne dagen af med knækbrød med peanutbutter og banan.

  Før synes jeg det var svært at få nok grønt, men efter jeg er holdt op med at spise kød (og særlig meget stivelse) giver det ret meget sig selv.

  SvarSlet
 44. De lyder og ser da helt vildt lækre ud. Ville smadder gerne vinde dem :) Jeg spiser rigtig mange æbler og nu er det jo også sæson for appelsiner, så der ryger også et par stykker! Om morgenen laver jeg ofte en smoothie bestående af 1 banan, 200 gram frostne bær og 200 gram yoghurt neutral! Så jeg vil våge at påstå at jeg på den måde når op på de 6 stykker :)

  SvarSlet
 45. Lækker konkurrence!!
  Jeg får dem sammen med min havregrød om morgenen, mellemmåltider i løbet af dagen og i form af hjemmelavede smoothies.

  -Emilie

  SvarSlet
 46. Det lyder virkelig lækkert :) dejligt der er kommet et alternativ, hvis man har travlt og ikke selv kan når at lave sin smoothie, at man så ved den ikke er stoppet med tilsætningsstoffer og sukker, kæmpe PLUS. Jeg spiser yoghurt med blandet frugt, spiser et par kiwier også gerne et æble :)

  male6623@gmail.com

  SvarSlet
 47. Får ikke 6 stk frugt om dagen, men en morgensmoothie sommetider, et stykke frugt el to som mellemmåltider, gulerødde til hapse i løbet af dagen, gode salater i madpakken (spedskål og grønkål hitter lige nu, haps!) og nogle grøntsager i aftensmaden, så synes jeg faktisk ikke det er såå svært at nå derop...selvom der self er dage, hvor det ikke ser sån ud.

  Terese (siffie_tm@hotmail.com)

  SvarSlet
 48. Jeg elsker frugt, både som smoothie, som frugtsalat, i normale salater, som mellemmåltid og som pynt til havregrøden om morgene. Det er meget forskellige hvordan jeg får mine 6 stykker om dagen, men jeg får dem uden tvivl og endda oftest lidt flere end 6 stykker.

  Jeg vil elske at vinde denne her konkurrrence! Der er bare intet bedre end froosh :))))

  SvarSlet
 49. Jeg får frugt igennem juice og smothie. Men spiser også meget forskellig frugt i løbet af dagen, bruger det som slik :)

  SvarSlet
 50. Uhm hvor lækkert! Herhjemme starter vi allerede fra morgenstunden, med noget frugt på yoghurt/grøden. Herefter er der et mellemmåltid som består af frugt og noget brødværk af en eller anden art. Frokosten indebærer grønt i form af en tomat- eller avocadomad. Hvis ikke det er rugbrød, så er der enten noget salat, eller f.eks. snackpeber, gulerødder eller agurk til. Igen vil der være et mellemmåltid, og herhjemme er vi jo glade for smoothies, så der får vi også frugt- til tider er der spinat eller avocado i for at supplere til grøntsagerne. Alt efter hvordan aftensmaden hænger sammen, så får vi enten suppe med grøntsager, og hvis vi får noget mad uden grønt laver vi altid salat til. På denne måde tror jeg vi får mere end de 6 stk. om dagen ;) Men heldigvis er vi glade for frugt og grønt herhjemme ;)

  SvarSlet
 51. Jeg plejer at starte morgenen ud med havregrød med frugt på toppen og et glas appelsinjuice. Til frokost har jeg nogle gange hjemmelavet smoothie med eller også bare et par stykker frugt fx en banan og et æble. Efter aftensmaden kan jeg godt lide at lave mig selv en skål frugtsalat med noget yogurt natural, så på den måde bliver det cirka 6 stk. frugt om dagen :-)

  SvarSlet
 52. Uhhh det kunne være så godt at vinde, for de smager fantastisk. Jeg har dog ikke prøvet alle smags varianter (endnu)..

  Jeg spiser grøntsager til alle måltider, f.eks. smager lidt fint hakket rødbede og gulerod godt i havregrynene. Og så er det dejlig nemt med tomat og agurk til frokost, hvis jeg ikke lige gider lave en salat.
  Og der skal bare være masser af grøntsager til min aftensmad :)
  Råkost med gulerødder og pastinak er også en af mine farvoritter. Det smager mums.

  Hav en dejlig dag
  Hilsen Louise

  SvarSlet
 53. FED konkurrence - krydser krydser krydser fingre xxxxxxx :-)
  Jeg får mit frugt og grønt ved at starte dagen med en bærsmoothie med mandler, grøntsagsstænger som tilbehør til min frokost, udskåret frugt om eftermiddagen og masser af grønt til aftensmaden.
  Tak for en god blog:-)
  Louise S

  SvarSlet
 54. Altså jeg starter min dag med en smoothie. Derefter spiser jeg til for middag to stk frugt! Jeg tager også altid mindst 1 appelsin når jeg kommer hjem, og nogle gange flere! Jeg elsker appelsiner:-) og en sjov tin min mor og jeg altid har gjort er at dele en kasse vindruer hver evig eneste dag! Sidder faktisk ligenu med et æbleskrog i hånden apros pros!
  knus Sofie Flinker

  SvarSlet
 55. Jeg spiser frugt/bær på min morgenmad, en masse gulerødder i løbet af dagen - og firmaets frugtkurv bliver også flittigt besøgt. Aftensmaden indeholder også gerne lidt frugt af en art - og aftensnacken ligeså :-)

  SvarSlet
 56. Hey der, Jeg spiser mine frugter bare som den er.
  Det er det bedste jeg ved. (:

  Caroline

  SvarSlet
 57. Desværre får jeg ikke altid mine 6 stykker frugt om dagen, hvorfor det kunne være perfekt at vinde denne give away :D

  SvarSlet
 58. Ååååååårrrrh lækkert!
  Jeg starter ud med en banan om morgenen, og ellers bliver det som mellemmåltider, og grønt som tilbehør til aftensmaden

  SvarSlet
 59. Jeg får overhovedet ikke mine 6 stykker frugt om dagen - er simpelthen alt for dårligt til at huske på det.. Men det er noget jeg arbejder på - så derfor så ville det jo være perfekt at vinde den her konkurrence.. Så ville jeg da være godt på vej :D

  SvarSlet
 60. Jeg spiser min frugt når jeg lyster. Men min yndlings måde at få min frugt på, er til en god film med en varm kop te og min dyne. Og så må det gerne vare jordbær eller mango! Grøntsagerne prøver jeg at få fordelt ind i mine måltider. Så den kedelige rugbrødsmad får et par skiver med tomater eller lidt salat. Min yndlings måde at få grønt på, må være at spise en lækker wok ret (Selvfølgelig jeres Wok med kylling, grøntsager og kokosmælk) og ellers så er det bare helt normalt for mig at spise frugt og grønt!

  Lækker give away, håber jeg vinder!!!!!:-)

  SvarSlet
 61. Jeg går mine gennem både grøntsager og frugt. Til morgen laver jeg en smoothie (eller tager et glas sund juice, hvis det skal gå hurtigt), til formiddag spiser jeg lidt agurke/gullerodsstænger, frokosten består som regel af en portion salat med div. tilbehør og et stykke frugt, en smoothie/et stykke frugt om eftermiddagen og til aften er det meget forskelligt, hvad jeg får, men jeg for altid forskelligt grøntsagsblandinder til. I denne kolde efterårstid er jeg helt vild med rodfrugter med frisk timian.

  SvarSlet
 62. Lækker give-away ;-D

  Mine 6 grønt/frugt om dagen er: 1 banan tidligt morgen. Peberfrugt på min ostemad til morgenmad. Salat og løg på min spegepølsemad om formiddagen. Salat hovedesalig af kikærter, kidney bønner, majs og ærte ? kød til middag. Måske et æble eller to inden aftensmaden... hvor der også er enten salt eller grønsager til.

  Seriøst... jeg har aldrig smagt en smoothi... derfor bør jeg vinde ;-D

  SvarSlet
 63. Hvor er det da en lækker giveaway! Og helt klart noget, jeg kan bruge, da jeg ikke er så forfærdelig god til at huske de 6 stykker frugt hver dag. Jeg er mægtig glad for grønsager af alverdens forskellige arter, men frugt er aldrig noget, jeg har lært at spise i store mængder. Det bliver til en bananmad eller en frisk pærer i ny og næ, men slet ikke i det omfang, der ville være lækkert for min krop, desværre. :-)

  SvarSlet
 64. Jeg spiser en banan til morgenmad, et æble til formiddag, og et stykke frugt om aftenen - resten får jeg som grønsager i maden og som snack. :-)

  SvarSlet
 65. Jeg må nok indrømme, at jeg er ret dårlig til at få de seks stykker om dagen.
  Jeg prøver at spise en masse forskellige sjove frugter og grøntsager, men det hjælper altså gevaldigt at få dem på flydende form engang imellem (;

  SvarSlet
 66. Jeg spiser ogå min frugt og grønt, når jeg lige føler trang :-)
  Det bliver ofte som små snacks i løbet af dagen og helst masser af grønsager!

  Mvh Stine B

  SvarSlet
 67. Morgenmad: Grøntsager / frugt
  Formiddag: 1 stk frugt
  Frokost: Lidt grønt
  Eftermiddag: 1 stk frugt
  Aftensmad: Grøntsager
  Aften: 1 stk frugt

  En virkelig lækker giveaway!:-)Jeg har aldrig smagt disse, men de lyder da utrolig gode! :)

  SvarSlet
 68. Sikke en lækker giveaway :-) jeg spiser min frugt skåret ud, så smager det altså bare bedre. Frugt til formiddag, til frokost og om aftenen. Synes dog det kniber med at få nok.
  Anne :-)

  SvarSlet
 69. Jeg forstår desværre ikke mine 6 om dagen. Spiser frugt til formiddag og så prøver jeg at spise grøntsager om aftenen, men det når næppe helt op på de 6.

  Kunne jeg vinde en kasse som denne, ville det være fantastisk ;)

  SvarSlet
 70. Sikke en dejlig præmie. Jeg har længe tænkt på at ville smage disse :-) Jeg får en masse frugt via friskpresset juice. Det er simpelthen så lækkert! Og nu hvor efteråret byder på lækre æbler fra haven er det skønt at bruge dem til juice eller most - gerne tilsat citron, ingefær, mynte og/eller spinat :-)

  Mvh.

  Jeanet (jeanet_kristensen@sol.dk)

  SvarSlet
 71. Spiser frisk frugt på min køleskabsgrød, diverse frugter og grønt i løbet af formiddag, middag og eftermiddag, og spør i min datter spiser vi ikke mange grøntsager til aftensmaden, hun ved bare ikke hvor meget snittet grønt, der er i alt fra lasagne, til svensk pølseret, frikadeller, bøffer, gryderetter mm. ;-)

  SvarSlet
 72. Lækkert! Jeg har aldrig smagt Froosh. Det må der laves om på! Mine seks om dagen er jævnt fordelt. Et stykke frugt til morgen, frugt og/eller en salat til frokost og så masser af grøntsager til aftensmad. Har desuden altid en bøtte skrællede gulerødder stående i køleskabet. Så glider de lettere ned :)

  SvarSlet
 73. Hvor lækkert :) ja, jeg kan lige så godt indrømme.. Jeg når Aldrig at spise 6 frugt om dagen :( det var da en snild måde at drikke en smoothie og så ikke ha dårlig samvittighed .. Smart. Jeg er med ;)

  SvarSlet
 74. Jeg spiser en hel masse gulerødder og æbler i løbet af dagen - derfra får jeg mine 6 om dagen :-)

  silentbutsoloud.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 75. Jeg spiser næsten altid mine frugter som de er, jeg er dårlig til at få lavet smoothies og sådan noget, fordi jeg hader at vaske op :P

  SvarSlet
 76. Jeg ville ønske jeg var lidt bedre til at få lidt mere frugt. Det bliver desværre ikke altid til så meget (derfor kunne det være alt for lækkert at vinde) dog får jeg grønsager hver aften :)

  SvarSlet
 77. Jeg får mine seks stykker frugt i form af morgenmad og mellemmåltider, derudover får jeg et glas friskpresset appelsinjuice om dagen, som jeg også tæller med :0)

  SvarSlet
 78. Jeg får ofte 1-2 stykker frugt i forbindelse med morgenmaden (på havregrød, på pandekager eller som smoothies), jeg får 2 grøntsager til frokost og mindst 2 stk grøntsager til aftensmad.
  Lækker præmie :-)

  Mvh Lise

  SvarSlet
 79. Sikke en fed give away, jeg elsker de smoothies! Jeg får spist frugt til morgenmaden, et stykke om formiddagen, frugt om eftermiddagen ogg nogle gange frugt om aftenen. I weekenderne er det ofte en smoothie til morgenmad med frugt.

  SvarSlet
 80. Jeg spiser egentlig ret meget frugt til mellemmåltider :) det er så nemt, hurtigt og lækkert. Så elsker jeg også at spise frosne blåbær med skyr :)

  SvarSlet
 81. Laura Høvring Møller5:17 PM, november 12, 2012

  Jeg får de seks stykker ved at være lidt "kreativ" og tilsætte frugt og grønt hist og her. F.eks. til morgenbollen eller på morgengrøden, som et indslag i madpakken og til eftermiddagsmad, grøntsager spiser jeg altid til aftensmad og sidst men ikke mindst spiser jeg altid frugt om aftenen. Jeg kan selvfølgelig også godt lide smoothies, men der er faktisk ikke så meget hokus pokus over indtagelsen af mine seks. Lidt kedeligt :-(

  SvarSlet
 82. Jeg er faktisk ufatteligt dårlig til at få mine 6 stykker frugt om dagen. Kan egentlig ikke huske, hvornår jeg gjorde det sidst. Så derfor ville det være lækkert at vinde, så jeg kan få kickstartet operation 6 om dagen! :)

  sprittah@hotmail.com

  SvarSlet
 83. Hvilken fantastisk giveaway!!!
  Nå men jeg spiser nok mere frugt og grønt end anbefalet. Jeg bare elsker det. Jeg har næsten altid frugt, gulerødder eller lignende med i madpakken. Derudover ryger der næsten altid et stykke frugt ned og/eller et glas juice/smoothie, når jeg er derhjemme. Og til aftensmad, der spiser jeg for det meste en del salat eller andre grøntsager som tilbehør. Så jeg får vist nok dækket mit behov.

  Mvh. Charlotte

  SvarSlet
 84. Jeg får faktisk tit to af mine 6 om dagen fra Froosh, når jeg svinger forbi bageren i Salling Aalborg inden arbejde. Ellers ryger der et par stykker frugt ned gennem frugtordningen på min arbejdsplads, og de resterende 4 stykker bliver indtaget som grøntsager - ofte "gemt" i diverse gryderetter, lasagne eller som kogte grøntsager (mmm, kogte gulerødder) til en god bøf.

  Tak for en smuk blog!
  /Anne

  SvarSlet
 85. Ej hvor lækkert! Jeg er vegetar og har ingen problemer med at få mine 600 gram frugt og grønt om dagen. Jeg kan ikke undvære det - især som mellemmåltider og så er det hoveddelen af mine måltider ellers.

  Kh Sofie

  SvarSlet
 86. Nøj, hvor lækkert!

  Jeg får mine 6 stykker frugt ved at drikke en smoothie til min morgenmad og ellers at nyde frugt som et lækkert mellemmåltid. Jeg har en stor forkærlighed for bananer, og kan slet ikke finde noget bedre, end en banan til at tage den lille sult! Uhm! Derudover er jeg ret glad for grøntsager, og der gør jo heller ikke noget dårligt for sundheden ;-)

  SvarSlet
 87. Wuhu!!
  Jeg snacker frugt i løbet af dagen, og så er det jo heller ikke værst at få en aarstiderne kasse hver 14. dag, med al verdens lækre økologiske frugt, det hjælper lidt til med at få spist de 6 stykker om dagen.
  Og det gør det også lidt nemmere i denne tid, hvor appelsiner og mandariner er i sæson og bare smager FANTASTISK!!

  Kæmpe vinger bagud til at få køleskabet fyldt med froosh

  SvarSlet
 88. Jeg spiser mine 6 stykker grønt i løbet af dagen. Jeg har tit til kl. 15.15 og derfor har jeg altid 3 stykker frugt med, bestående af baner, æbler, pærer, appelsiner osv. Der udover spiser jeg frugt i min mysli om morgen og inden jeg går i seng lav jeg en smål med nødder og skæret frugt. Nogle gange laver jeg også smoothies.

  SvarSlet
 89. Jeg prøver så vidt muligt at smugle især grøntsager ind i det mad, jeg skal have i forvejen. For eksempel lasagne kan blive til grov grøntsagslasagne. Men ærlig talt går jeg ikke så meget op i de 6 stykker frugt og grønt om dagen. Nogle dage kan jeg være nede på 0-2 stykker om dagen, og andre dage måske oppe på 6-8.

  SvarSlet
 90. Elsker smoothies:P Det er altid lækkert og en super god måde at få en masse frugt på;) Ellers er min juice-maskine min bedste ven! Plus at jeg altid sørger for at pakke forskellige stykker grønt i tasken når jeg skal i skole, det er en dejlig lille snack som kan klare den lille sult midt på dagen:D

  SvarSlet
 91. Jeg spiser altid blandet frugt til morgenmad. Gennem resten af dagen sørger jeg for bedst muligt at få sneget de sidste par stykker ind i form af tilskud til frokost og snacks :-)

  SvarSlet
 92. Jeg får mine 6 stykker frugt og grønt om dagen ved at drikke smoothie til morgenmad, spise et-to stykker frugt/grønt før/efter frokost og så en masse salat til aftensmaden! :-)

  SvarSlet
 93. Neeeej hvor godt! jeg køber af og til en froosh på skolen, hvis jeg har glemt at tage frugt med! Jeg spiser altid to stykker morgen, to middag og to aften. Sådan er det nemmest for mig :-) Men tit bliver det mere, for jeg elsker simpelthen frugt og grønt!

  SvarSlet
 94. Om formiddagen for jeg en banan på jobbet. Til middag og aften er der altid grønt på tallerkenen. Og lige for tiden ryger der os en del clementiner indebords. ;-)

  SvarSlet
 95. Starter dagen med havregrød med banan og bær. Har næsten altid masser af grønt med på madpakke. Frugt til mellemmåltid og så gerne noget grønt til aftensmaden. Men må også indrømme at det ikke er hver dag jeg når de 6 stk :-)

  SvarSlet
 96. Jeg spiser altid en lækker smoothie til morgenmad, og så er det jo virkelig suppesæson! Elsker suppe, og man kan jo komme så mange lækre grøntsager i som man kan finde på :-)

  SvarSlet
 97. Elsker dem simpelthen!

  Jeg spiser frugt som mellemmåltid, eller når den søde trang melder sig. Ellers bruger jeg også meget frugt i mine salater, det giver den dejlig frisk smag! :-)

  SvarSlet
 98. Jeg starter næsten altid morgenen med en smoothie eller skyr med forskellig slags frugt på. Elsker den måde at starte dagen på :) Ellers laver jeg virkelig meget suppe her i vintersæsonen med bl.a. porrer, ærter, kartofler og græskar. Der er ingen begrænsningerne for hvad man kan sætte sammen til en utroligt lækker suppe :)

  SvarSlet
 99. Uhmn, det gad jeg godt vinde :D .
  Jeg blander altid frugt i min a38 og müsli om morgen, til frokost får jeg gerne igen et stykke frugt og om aften spiser jeg altid grønsager til på en eller anden måde (for tiden meget som fx supper ) :) , men jeg får ikke altid de 6 stk og jeg ville faktisk gerne være endnu bedre!

  SvarSlet
 100. Ej hvor lækkert! De 6 stks er svære altid at nå,men bruger årstidens frugt og grønt og prøver at få lidt ved hvert måltid:-)

  SvarSlet
 101. Nøøj, det må da godt nok være jordens bedste give-away!
  Jeg har ingen opmålning eller skema eller noget for, hvornår jeg spiser frugt og grønt, men bestræber mig derimod på, at spise enten frugt eller grønt, eller gerne begge dele, ved hvert måltid jeg spiser, om det så morgenmad eller bare en hurtig snack - også hjælper det altid på lysten at spise det frugt/grønt det er sæson før, det smager nemlig bedst! :-)

  SvarSlet
 102. For mine 6 stykker frugt ved at tage yoghurt, til morgenmad, med æble/banan stykker i det første frikvarter snupper jeg lige et æble og en klementin i andet frikvarter skræller jeg for det meste en appelsin og spiser, et lækkert hjemmelavet, knækbrød som min søde mor laver ;-). Efter skoledagen kommer jeg hjem og til bereder en salat med blåbær/hindbær eller andet under vejrets omstændigheder. Efter aftensmaden skræller mor og jeg nogle bananer/kiwier/æbler og appelsiner
  MEd venlig hilsen Emma Byrne :-))

  SvarSlet
 103. Namme nam!! De ser da godt nok alt for lækre ud :-D..

  Synes til tider det kan være svært at nå de 6 stk.. Men får dem primært som mellemmåltid, god erstatning til den søde tand :)
  Desuden er en lækker smoothie med fx banan og jordbær go forkælelse :).
  Og ellers bliver der læsset godt på med grøntsager til aftensmaden.

  Men disse ville da absolut gøre de 6 stk om dagen meget mere attraktive:)

  Hilsen Michell

  montel69_1@hotmail.com

  SvarSlet
 104. NOM NOM NOM! hvor ville jeg elske at vinde lige netop denne give-away! Jeg er afhængig af froosh og det er lige netop en af måderne jeg får mine 6 om dagen! :) derudover er jeg stor fan af bananer og khaki frugter som mellemmåltid og avokado og peberfrugt til frokost.

  SvarSlet
 105. Hold op de lyder lækre, og tilmed et sundt energiboost til dagens udfordringer!
  Jamen jeg spiser frugt og grønt hver dag, men jeg må indrømme at jeg ikke er helt sikker på at jeg når op på de 6 stk. hver dag. Det kunne være man lige skulle begynde at tænke lidt mere over det..
  Froosh Smoothies er jo ren luksus, med sådan en hverdag er man jo hjulpet godt på vej mod at nå de 6!

  - Camilla Clausen

  SvarSlet
 106. Jeg ved egentlig ikke om jeg får spist 6 stykker frugt og grønt hver dag, men jeg forsøger i hvert fald!
  Jeg spiser som regel skyr med hindbær/jordbær kompot og hjemmelavet müsli til morgenmad. Derudover spiser jeg enten gulerødder, æbler eller en banan som mellemmåltid i løbet af dagen og en masse grøntsager til både frokost og aftensmad! :)

  SvarSlet
 107. Jeg snitter som regel en banan oven på min elskede havregryn om morgenen, og så spiser jeg et stykke frugt som mellemmåltid. Efter jeg har dyrket sport laver jeg oftest jeres "God start på dagen smoothie" da det er super når jeg skal restituere :) Ellers spiser jeg gulerods- og argurkestænger til frokost og masser af grøntsager til aftensmad! :D

  SvarSlet
 108. Prøver på at spise 5 stk frugt fordelt over dagen, og så en portion grøntsager til aften.

  SvarSlet
 109. EJ en lækker konkurrence. Jeg elsker froosh! Håber jeg vinder. :-)

  Jeg er så heldig at de deler frugt ud på min skole, så jeg får ihvertfald 4 stykker frugt om dagen.
  Det er super lækkert og især når jeg EEELSKER frugt. :-)
  Frugt er self. også super lækkert til morgenmad, enten på yoghurt eller havregryn osv osv.
  Grønsager sørger jeg også for at få fyldt ind i mit "Mad skema", enten til frokost eller mellemmåltider, jeg får altid grønsager til aftensmad, fx. i min yndlingsret; wok! :-)

  SvarSlet
 110. Uhh.. Jamen gennem hele stykkernfrugt, skolens gode salatbar osv! Ikke noget specielt eller noget.

  SvarSlet
 111. Er ikke så god til at få mit frugt, så ville være super med en drikkelse, der kan opfylde lidt af de seks frugter :-)

  SvarSlet
 112. Jeg laver ofre smoothies eller spiser tørret frugt på min morgenmad. Derudover spiser æbler fra haven (hvertfald på denne årstid) og ellers har jeg næsten altid gulerødder og agurk med i min madpakke :D

  SvarSlet
 113. Lækkert giveaway! Elsker Froosh :) Jeg plejer at spise en frugt om morgenen, en i mit første frikvarter, grøntsager til frokost, et æble om eftermiddagen, en hel masse forskellige grøntsager til aftensmad, og så en pære el. lign. om aftenen :) Jeg er helt vild med frugt og grønt, og især i smoothies!

  SvarSlet
 114. Jeg må desværre indrømme, at jeg ikke er så god til at få mine seks om dagen :-/ Men vil prøve at springe på en smoothie om morgenen fremover - så er man da et godt stykke på vej til de seks :)

  SvarSlet
 115. Det lyder da som en lækker præmie!

  Jeg drikker et stort glas juice til mine havregryn om morgenen, spiser en stor håndfuld gulerødder sammen med den øvrige madpakke og så en stykke frugt om eftermiddagen, når jeg kommer hjem.
  Det varierer lidt, hvor meget frugt og grønt jeg får gennem aftensmaden, så nogle dage kommer jeg vist ikke op på de 6 stykker - men det kan nogle kasser smoohties måske hjælpe lidt med!

  SvarSlet
 116. hvor lækkert!!! elsker froosh!

  jeg starter altså ud med skyr med blendede bær og allbran til morgenmad - det svarer ca til 1-2 stykker frugt.
  så har jeg altid en banan og nogle gulerødder med i skole.
  til aftensmad får jeg altid salat, og ellers spiser jeg noget før/efter.
  sidst men ikke mindst spiser jeg et stykker frugt hvis den lille sult melder sig i timerne efter aftensmaden.

  det bliver ca til 5-7 stykker frugt/grønt om dagen. tager det ikke så tungt hvor meget det præcist bliver.... :-)

  SvarSlet
 117. Sikke en SKØN konkurrence!!

  Jeg forsøger så vidt muligt at spise frugt og grønt til hvert måltid og også når den lille sult melder sig. Om morgenen spiser jeg et æble på mine havregryn, gulerødder til formiddagssnack, grøntsager og frugt sammen med middagsmaden, og igen om aftenen, hvor det ofte ender med grøntsager fra frost, da det er nemt, hurtigt og billigt - helt perfekt når man er studerende... Og det er froosh jo lige netop også, når man altid er på farten, og ikke hver dag får husket alle de vigtige måltider i løbet af dagen :-)

  Mvh. Pernille
  (pillelanng@msn.com)

  SvarSlet
 118. Det lyder skisme lækkert!

  Nu er jeg desværre dårlig til at få alle seks stykker frugt om dagen men en banan før eller efter træning er altid en sikker vinder. Spiser normalt grønsager til aftensmad alligevel det nu ikke just er frugt ;o) Men i sundhedens-tegn tæller alt - froosh lyder som et rigtig godt alternativ til de seks stykker frugt :-)

  Mvh YK

  SvarSlet
 119. spiser 6 måltider fordelt ud over hele dagen :)
  morgenmad: et lækkert stort glas friskpresset appelsinjuice
  formiddags måltid: frosne vindruer (smager ligesom slik) gulerod/agurk stænger til hummus dip :)
  frokost: en lækker råkost salat med mandler, rosiner og citronsaft :)
  eftermiddags måltid: 1 stor smothie med alle mulige bær, yogurt, hørfrøolie og vaniljesukker :)
  aftensmad: en god portion grøn salat eller lækre dampet/kogte grøntsager (spidskål/broccoli, blomkål eller rodfrugter, der er til denne årstid :)
  aften: bær oven på skyr med mandler :)

  katarina_1995@hotmail.dk :)

  SvarSlet
 120. Jeg er bedst til at få mine 6 stk. i hverdagen, hvor jeg spiser mere regelmæssigt. Jeg forsøger tage udgangspunkt i sæsonens udvalg, for på denne måde at få de bedste og sundeste varer. På denne måde vil der næsten også altid være noget "nyt og spændende". Jeg forsøger desuden at sørge for at det udgør en del af alle mine mellem og hovedmåltider. For tiden er jeg ret vild med Pomelo og æblegrød af efterårets sprøde og syrlige æbler med vanillepulver eller kanel serveret med en klat skyr.

  SvarSlet
 121. Katrine Kjeldsteen10:50 PM, november 12, 2012

  Uhm... smoothies!
  Det er ikke svært med 6 om dagen.
  Masser af gulerødder om formiddagen, altid avocado eller lign. til frokost, minimum et par stykker frugt i løbet af eftermiddagen. Selvfølgelig salat eller rodfrugter til aften og så lige et stykke frugt inden sengetid:-)

  SvarSlet
 122. Årh, jeg får sjældent spist de seks stykker om dagen, men med denne her præmie er der da ikke længere nogen undskyldning for ikke at få i hvert fald de første to stykker indenbords hver dag :)

  SvarSlet
 123. Jeg er glad for æbler, især her om efteråret, hvor man kan få de danske. Både i madpakken og i en æble-crumble om aftnen. Ellers er jeg storforbruger af smoothies af juice, forskellige frosne bær, ananas og lidt vanilie. Det er selvfølgelig ikke hver dag, men er en lækker og forholdsvis sund mellemret/dessert.

  SvarSlet
 124. Jeg spiser meget frugt, fordi jeg ikke har tid til at lave frokost. Saa er det lettere bare at snuppe et stykke frugt eller groentsager. kedeligt i laengden dog.

  - Monica

  SvarSlet
 125. Jeg får mine "6 om dagen" vha. to stykker frugt i løbet af dagen, og ellers masser af grøntsager - nogle dage helt op til 1000 g. grøntsager som jeg gnasker mig gennem i løbet af dagen :) Har altid en grøntsagspose med, som kan indeholde agurk, tomat, peberfrugt, rå broccoli, squash, blomkål eller andet, og på denne måde får jeg hurtigt mine 600 g. om dagen uden at det egentligt føles som om at jeg spiser meget :) Men elsker smoothies, og ville elske at vinde!
  hvite_did@hotmail.com

  SvarSlet
 126. Jeg får ikke 6 stykker frugt om dagen, men jeg blander det med grønt. Min morgenmad består altid af en form for frugt - enten bær eller andet samt noget andet (fx yogurt), og så spiser jeg ét stykke frugt om formiddagen og eftermiddagen. Grøntsager sørger jeg for at få rigeligt af til frokost og aftensmad. Derudover elsker jeg at gumle på gulerødder i løbet af dagen - mums!Så jeg kommer op på mindst 6 om dagen :)

  - Ane

  SvarSlet
 127. WAUW en lækker præmie :) Vi får som regel gnavegrønt i alle afskygninger. blomkål, gulerødder, agurk, tomat, peber, champigong.. ungerne får frugt og grønt med i skole, børnehave og dagpl. Vi voksne kunne nu SERIØST godt bruge et spark bagi!!
  ..vi prøver at bruge mange grønsager i maden.
  Hilsen Lene
  lenegk@ofir.dk

  SvarSlet
 128. Jeg vil lige starte med at sige at jeg ELSKER froosh! Desværre er mit budget ikke til at købe dem så ofte så denne giveaway ville være FANTASTISK at vinde!

  Jeg går i gymnasiet så mine 6 stykker frugt kommer som energi tilskud i løbet af dagen. Der kommer altid et stykke frugt ind i min kost i løbet af morgenen. Hvis jeg skal møde sent finder jeg ofte tid til at stå lidt tidligere op og lave smoothie. Til frokost sniger der sig oftest også et stykke frugt eller nogle grøntsager ind. Jeg er en stor fan af salat, især æble, gulerods salat. Og da vi i lang tid har haft friske æbler ude fra vores æbletræ har det været et stort hit de sidste par måneder.

  Ud over det elsker jeg at eksperimentere med opskrifter. Især sunde snacks har jeg haft det sjovt med på det sidste. På denne måde er der også kommet lidt frugt ind i den daglige rutine. :)

  Forresten en helt vildt god blog :D Anna

  SvarSlet
 129. Ååh, lækkert! Jeg får mine 6 stykker frugt løbende på min dag. Jeg må indrømme, at jeg ikke rigtig tænker på, at man mindst skal have seks af dem om dagen. Jeg spiser bare frugt når jeg har lyst, men en ordentlig portion frugt om dagen, det bliver det nu nok til!

  SvarSlet
 130. Jeg laver altid en smoothie om morgenen med frugt og grønt. Og så har vi altid frisk furgt stende fremme så både børn og voksne let kan stille den lille sult ;)
  Mvh. Luise Sand riis-riis@hotmail.com

  SvarSlet
 131. Ikke for noget, men er det ikke 6 stykker frugt OG GRØNT, man skal have om dagen? Altså ikke kun frugt :-)

  Jeg spiser faktisk ikke meget frugt (dog rigtig mange grøntsager). Jeg elsker smagen af nærmest alt frugt, men er utroligt dårlig til at få det spist.
  Jeg ville ønske, at jeg var typen, der havde en juicer eller en blender, så jeg kunne få fyldt en masse sunde og lækre frugter i mig på den måde, men desværre er ingen af delene at finde i mit lille køkken :-(

  Kh Maja Emilie
  majaefj@hotmail.com

  SvarSlet
 132. jeg elsker frugt, så det er ikke et problem for mig at få spist minimum 6 stykker frugt og grønt om dagen.

  Jeg forestiller mig dog at de her smoothies vil være perfekte at have med i tasken på en lang studiedag...

  Vh Bettina strand lemvig
  bettina_lepage@hotmail.com

  SvarSlet
 133. Hej

  Super lækker GIVEAWAY den kunne jeg sørme godt tænke mig at vinde.

  Jeg regner med at jeg får dækket mit behov med 6 stk. frugt og grønt om dagen, jeg har altid et stort frugtfad stående i køkkenet og det bevirker at det er der vi rager til os når vi får en sød tand eller bliver lækkersulten. Der ud over har jeg altid noget frugt/grøntsag med til min morgenmad, til frokost og så har jeg i hverfald 2 mellem måltider hvor jeg spiser frugt i alle afskygninger, er helt tosset med Pomelo i øjeblikket og clementiner :-)

  Knus Lene (lih@bladt.dk)

  SvarSlet
 134. Hej piger. :)
  Det er da super sejt med alle de give aways :)

  Jeg spiser:
  Skyr med banan, æble, mandler og kanel til morgenmade
  Gulerødder og et æble om formiddagen
  Salat til frokost
  Mandler og en banan til eftermiddag
  og gerne salat eller grøntsager som tilbehør til aftensmaden.

  Jeg har ikke tid til at lave smoothies om morgenen, så det ville da være en dårlig ide med denne gave :)

  kram Janne
  Janne_kiks@hotmail.com

  SvarSlet
 135. Jeg får mine grønsager og frugt gennem smoothies og salater
  Knus Laura

  SvarSlet
 136. Hejsa,
  Jeg spiser gerne masser af grøntsager til aftensmaden, og så forsøger jeg at spise frugt i løbet af dagen.

  Mvh Sofie
  sofiebaekgaard@hotmail.com

  SvarSlet
 137. hej Twin food :-)
  Jeg sørger altid for at være godt tanket op med frugt og grønt, så jeg ikke går i slikfælden(for tit)!
  1. til morgenmad laver jeg for det meste grød med 2 revne æbler (og min kærestes chokolade proteinpulver, med lidt psyllium frøskaller i bliver den bagt som en form for sund chokoladekage!;-D), hvis ikke det er grød er det en pandekage af 1 banan og 1 æg, med hindbær og blåbær i.. (så er de første 2 stk frugt indtaget
  2. til frokost spiser jeg altid en halv tallerkenfuld grønt.. gullerodsstave, blomkålsbuketter osv.. (endnu 2)
  3. da min kæreste har lettere ved at tage på end mig spiser vi aldrig pasta og kartofler i hverdagen.. der er der kun grønt og kød.. der ryger også en halv tallerkenfuld.. + alt det grønne til mellemmåltiderne..
  Spiser jeg for meget grønt?;-b

  SvarSlet
 138. Jeg får altid mine 6 om dagen, fordi jeg elsker frugt og grønt! Jeg kan ikke undvære dem! Et æble på min havregrød om morgenen, en pære til formiddag, gulerødder til frokosten, en banan til eftermiddag, grøntsager til min aftensmad og gerne udskåret frugt eller bær om aftenen!!!

  SvarSlet
 139. jeg forsøger at spise frugt i løbet af dagen og så spiser jeg ofte grøntsagssuppe til aftensmad (:

  - Kit

  SvarSlet
 140. Jeg er rigtig dårlig til at få spist seks stykker frugt om dagen, men jeg prøver så vidt muligt at spise lidt til morgenmad og som mellemmåltider :-)

  SvarSlet
 141. jeg får altid en bananmad eller noget a38 med frugt til morgenmad. ellers spiser jeg enten et æble/gulerod senere på dagen. og til aftensmaden fylder det grønne altid mindst halvdelen af min talerken :-) håber jeg vinder!

  SvarSlet
 142. Nice konkurrence!

  Jeg spiser frugt/grønt til alle mine måltider og eftersom man skal spiser min. 6 gange om dagen.. Så skal der ikke det store matematiske geni til at regne ud, at man på den måde er dækket ind. :)
  Iben Roldsgaard

  SvarSlet
 143. Jeg går efter grønsagerne, som man jo helst skal have flest af, og helst i fast og ikke flydende form.
  Gulerødder hver morgen, og som eftermiddagssnak på hverdag. Intet kød til frokost.

  SvarSlet
 144. Jeg er faktisk ret dårlig til at få indtaget 6 om dagen! Sommetider er det ofte bare et par bananer der ryger ned som en middags snack :-) synes desværre frugt og grønt er så dyrt! Ellers er jeg fan af grøntsager på frost, det er nemt og lækkert at varme på en pande til aften :-)

  SvarSlet
 145. Laver juice. Ved godt det lyder utrolig fedte-agtigt, men efter at ha' smagt jeres vinterjuice får vi den ret tit derhjemme - en total yndlings.
  Ellers er jeg rigtig dårlig til bare at spise frugt. Det skal helst være serveret lækkert :)
  Maria Kajgaard

  SvarSlet
 146. Jeg skal være ærlig og sige, at ikke får de 6 stykker hver dag - men jeg starter som regel dagen med en smoothie med banan og blåbær, og så er jeg glad for grøntsager som snacks i løbet af dagen. Og så plejer jeg at smide en del grøntsager i aftensmaden også. Men et tilskud i form af flydende frugt ville være super lækkert! Og så smager de jo bare så godt :)

  SvarSlet
 147. Hej
  Uhh det ser lækkert ud :-)
  Jeg får simpelthen ikke de 6 stykker som man bør få. Ved godt man bare selv kan lave en smoothie af grøntsager og frugt og at det er flydende guld, men jeg får det ikke købt, da pengene er lidt små pt. Men jeg vil gerne... men får det ikke gjort. Så jeg får bare lidt i det små, til frokost og aften :-)
  Gitte :-)
  gsa@cac.dk

  SvarSlet
 148. Det er så absolut intet problem at klemme de 600 gram ned, tværtimod! Jeg elsker (!) frugt og kunne leve udelukkende af det, og grønsagerne kommer ned ved grønsagsstænger og en eller anden form for grønsager ved alle hovedmåltider.

  Malene :)

  SvarSlet
 149. Sikke en god og lækker giweaway !! :D
  Vil helt sikkert gerne have disse lækre Froosh hjemme hos mig! :D

  Jeg starter morgenen enten med en lækker havregrød med æblestykker og rosiner i eller sommetider en dejlig lækker smoothie med min. 3 forskellige slags frugter, som jordbær, banan, blåbær osv, så den bliver dejlig lækker! :)
  I skolen har jeg altid en smart ikea pose med, med udskårede frugter, f.eks. ananas, æbler, gulerødder.. Rigtig dejligt at have i løbet af dagen..

  efter skole tager jeg altid et stykke frugt igen, eller nogle gulerødder med en eller anden lækker dip til..

  til aften får jeg altid grøntsager til, i en eller anden form.. Enten dampede, Ovnbagte rodfrugter eller lavet på andre lækre måder :)
  et tilskud i form af Froosh ville være super lækkert! :)
  SLutter nogle gange dagen af med en lækker smoothie, hvis jeg ikke fik den til morgenmad :)

  Line :)
  - sjove_miiig@hotmail.com

  SvarSlet
 150. 6 stykker frugt og grønt kan vidst ikke gøre det hjemme hos mig. Jeg kommer ALTID over! Men der findes virkelig heller ikke noget herligere end et dejligt stykke frisk frugt eller grønt med massere af vitaminer i :-)
  Jeg starter min dag ud med skyr med forskellige frugter skåret i små stykker. Derudover får jeg til mine mellemmåltider gerne en snackpeber, appelsin, æble eller gulerod, eller også laver jeg mig en lækker juice med rødbede, gulerod, æble, appelsin og ingefær, nam. Til frokost har jeg altid mindst 100 gram grønt med i madpakken og om aftenen består halvdelen af min tallerken også af grønt. Får på en eller anden måde altid lavet to slags salater til aftensmad...? :-D

  SvarSlet
 151. I må altså ikke undskylde for at I har for mange giveaways, det er jo bare lækkert! ;)
  Lige pt spiser jeg ca. 3 klementiner om dagen, de kommer med på madpakke. Yderligere er der ofte grøntsager i min aftensmad, og så spiser jeg en stor haps agurk dagligt. Ca. hveranden dag drikker jeg smoothie, enten købt eller hjemmelavet med masser af frugt og bær.

  SvarSlet
 152. Jeg spiser som regel en halv banan og et halvt æble på min morgen havregrød, mmmh. Så spiser jeg gerne et stykke frugt i skolen, og skyr med bær til eftermiddagsmad. Og så en hel masse grøntsager, og et ekstra stykke frugt, hvis energi niveauet er lavt. Og så ELSKER jeg smoothies med lækker frugt!

  SvarSlet
 153. Elsker at lave min egen juice! På den måde får jeg nemt en masse vitaminer:) Ellers er det lækkert at have "gnave-grønt" med i tasken når man skal i skole, det er en lækker snack som klarer den værste sult når man sidder midt i timen og bare er gået kold!

  SvarSlet
 154. Lækkert...

  Jeg spiser både frugt/grønt til frokost, om eftermiddagen, til aftensmad, og også efter aftensmaden.

  Det er meget forskelligt hvor meget frugt/grønt jeg spiser dagligt, men jeg ELSKER at spise ren salat med brød til aftensmad. Det er nok primært der, det grønne kommer ind ibilledet...

  SvarSlet
 155. Vildt lækker give away!
  Jeg spiser normalt et stykke frugt om morgenen, og så spiser jeg flere stykker i løbet af dagen. Men det kniber nogle gange med at komme op på de 6 frugter om dagen, da jeg ikke altid har noget lækkert frugt... Så det ville bare være perfekt at vinde den her give away!
  -Anna

  SvarSlet
 156. Jeg kommer nok ikke altid op på de 600 gram frugt og grønt. Men jeg prøver at spise grønt til stort set alle mine måltider. Jeg er en af de der typer der har en KÆMPE sød tand og hverdagsaftener ryger der en del frugt ned i stedet for søde sager ;)

  SvarSlet
 157. Jeg spiser altid frugt til min morgenmad (oven på havregrød/skyr) og grønt til de andre måltider. Derudover bruger jeg det som snacks; gulerødder, peberfrugt, selleri med hummus, tzatziki eller æblebåde og banan med peanutbutter. Jeg er ikke den store smoothie-drikker, men vil gerne blive det, derfor ville give-awayen være perfekt, så jeg kan få noget inspiration! :)

  SvarSlet
 158. Hold da op en konkurrence, I lokker med!
  Jeg starter dagen med 1 revet æble på min havregrød og 1 glas juice.
  Mellemmåltid om formiddagen er gulerødder/banan/appelsin pt.
  Frokost: oftest rugbrødsmadder med agurk, tomat eller salatrest fra dagen før.
  Eftermiddag: smoothie med proteinpulver, råkostsalat eller mere sødt skyr med frugt og mangler.
  Aftensmad består oftest af grønt og kød, gerne masser af rodfrugter her i efteråret.
  Aftensnack kan være et bagt æble med kanal og honning.
  Jeg tæller faktisk aldrig, om jeg får 6 om dagen, men fornemmer det ud fra min energi og følelse i kroppen, synes jeg:)

  Tak for skøn og dejlig enkel blogging, hvor man altid kan finde hjælp!

  /T

  SvarSlet
 159. Næ dem kunne jeg godt tænke mig at smage =O) spiser så vidt muligt frugt eller grønt til hver et måltid, morgenmad som regl som topping på div. morgenmad (fx. morgenpandekager, skyr, æg mm) frugt til formidagssnack, grønt til frokost, frugt til eftermiddag. grønt enten i aftensmaden eller som tilbehør. og aften frugtsalat. det er dog ikke alle dage jeg får min 6 om dagen, selvom jeg bestæber mig for det.

  SvarSlet
 160. Mums - Jeg elsker froosh smoothies:)

  Jeg spiser et par stykker frugt som mellemmåltider, og så er der næsten altid salat, råkost eller grønt tilbehør til aftensmaden. Og en frisk smoothie i ny og næ. Men det er nok ikke hver dag, jeg får spist de 6 stykker, så en kasse med froosh vil være lige i øjet:)

  SvarSlet
 161. MUMS!
  Jeg får mine frugter ved at spise salat til både frokost og aftensmad, og så spiser jeg frugt, når jeg kommer hjem om eftermiddagen, og efter aftensmaden :-)

  SvarSlet
 162. Mums, en god giveaway!
  Jeg spiser bare frugt når jeg har lyst til det, og så får jeg aldrig grøntsager til aftensmad :-)
  Idahal@live.dk

  SvarSlet
 163. Uh, lækkert!
  Jeg må indrømme at jeg faktisk ikke er så god til at få 6 stykker om dagen. I perioder er jeg god til at komme frugt på min morgenmad, fx. æbler, rosiner og blåbær. Derudover laver jeg oftest smoothie eller hjemmelavet yoghurt med masser af frugt i til morgenmad, de få morgener hvor jeg har tid - her ville det jo være lækkert bare at kunne snuppe en Froosh :-D Men jeg prøver virkelig at spise frugt om eftermiddagen, samt grøntsager til aftensmaden :-)
  sofie.schytte@gmail.com

  SvarSlet
 164. En normal dag kunne se således ud: Morgenmaden er en portion A38 med æblestykker og allbran - en pære om formiddagen - spinat/lakseroulade med gnavegrønt til frokost - smoothie eller eller frisk frugt med græsk yoghurt om eftermiddagen - wok eller salat med feta +kylling eller andet kød til aftensmad - frugt som aftenshygge :-)

  SvarSlet
 165. Jeg har faktisk ikke svært ved at få mine seks stykker frugt/grønt om dagen. Faktisk tror jeg ofte, jeg får meget mere end seks af slagsen. Jeg spiser altid frugt til morgenmad, som middagsmåltider, og oftest som dessert. Derudover spiser jeg næsten altid salat som hovedmåltid, til både frokost og aften, og hvis ikke så indgår det altid som en del af mine måltider. Jeg elsker frugt og grønt, og vil vove at påstå, at jeg kunne leve af det alene. Men men, det er helt klart også at foretrække at få det via Froosh, som jeg elsker, men ikke altid har råd til at købe som fattig studerende :-)

  SvarSlet
 166. Min saftpresser hjælper mig med at nå de 6 stykker frugt/grønt om dagen.Ellers er jeg stor fan af salater af grove grønsager,som der er masser af i øjeblikket. Er jeg heldig at vinde jeres giveaway vil jeg nok bruge den som et lille mellemmåltid når jeg er på farten.
  Hilsen Annette

  SvarSlet
 167. Jeg har efterhånden fået indarbejdet at spise frugt og grønt ved hvert måltid. Derfor spiser jeg ofte frugt om morgenen, en salat med grøntssager til frokost og masser af grøntssager og salat til aftensmaden, i stedet for for mange kartofler. Derudover er vintertiden perfekt til alle grøntssagssupperne, som man kan variere en helt masse, og så smager det vidunderligt. Derudover er tiden kommet for clementiner, som jeg spiser som slik :-)

  www.lunaworm.dk

  SvarSlet
 168. En dag kunne se således ud; Starter med A38 med friske bær & mandler - samt et glas frisk presset juice, mellemmåltid(er): grøntsagsstænger (fx gulerødder, agurker, tomat, peberfrugt mv.) m. humus og både middagsmaden og aftensmaden er fyldt med grøntsager og salater.

  http://charlot88.blogspot.dk

  SvarSlet
 169. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 170. Sådan her har min dag set ud de sidste måneder: Min morgen starter med en skål yogurt med 1 banan og 1 æble udskåret og lidt mysli drysset ud over. Altså 2/ud af de seks frugter. Ved frokost tid snupper jeg som regel et stykke frugt som jeg har med på vejen. 3/6 eftermidag det variere lidt men jeg elsker udskåret grønsager og nogle strimler ristet rugbrød sammen med lidt humus. 4/6 − 5/6
  Til aften er der enten noget salat eller udskåret grønsager til maden.
  og sommetider spiser jeg melon eller andet frugt til dessert (-:
  Kunne sagtens passe en lækker smoothie ind i dag rytmen hahah
  måske istædet for frugten til frokost.

  SvarSlet
 171. Sidsel Marie Henriksen3:55 PM, november 15, 2012

  Jeg spiser frugt og grønt hele dagen igennem og nok også alt for meget af det! Jeg spiser frugt med youghurt hver morgen og 2-3 stykker frugt til middag. Derudover elsker jeg diverse frugt desserter, bl.a. blendede frosne bananer og frosne vindruer, mums!

  SvarSlet
 172. Til morgenmaden, via frugtordning på arbejde og i smoothie efter træning med proteinpulver :)

  SvarSlet
 173. Jeg sørger altid for at have frugt og grønt i køleskabet, så det er klart til når jeg har brug for det. Ofte får jeg frugt igennem min morgenmad, eller som et mellemmåltid eller dessert til aften. Et æble skåret i tern og vendt i en smule vaniljecreme er ikke til at kimse af ;) Derudover spiser jeg grøntsager både til frokost og aften, og ind imellem måltiderne som snacks. :)

  SvarSlet
 174. Jeg får mine 6 frugter hen ad dagen som mellemmåltid :)

  SvarSlet
 175. Banan på havregryn om morgenen, smoothie med 2-4 forskellige frugter/ grønt, som fx frosset spinat, om eftermiddagen og frugt/ grønt i skiver til aftenhygge

  SvarSlet
 176. Jeg starter dagen med havregrød med banan, granatæbler, blommer eller hvad jeg lige har derhjemme. I min madpakke har jeg altid enten gulerødder eller agurk, og også et stykke frugt. Til aftensmad spiser jeg ofte wok, salat o.lign, også elsker jeg frugt om aftenen som en lille snack. Froosh Smoothies ville være perfekte for mig da jeg er studerende, og de er nemme at tage med i skole. Hvis jeg ikke vinder, tror jeg at jeg bliver nødt til at købe nogle, for de ser godt nok lækre ud :-)

  SvarSlet
 177. En standard dag for mig ser ud noget ala: havregrød med banan eller æble. Et par gulerødder til formiddagen, når jeg sidder på uni. Et stk. frugt i løbet af eftermiddagen. Til aftensmad varierer det meget, men det kan egentlig være alt fra wok m. grøntsager, salat, ratatouille, grøntsagstærte eller noget helt andet :-)
  Håber virkelig jeg vinder de lækre smoothies!

  SvarSlet
 178. Spiser meget frugt som mellemmåltid i og efter skolen. Lækkert, nemt og friskt!
  sunosigne@hotmail.com

  SvarSlet
 179. Spiser et stykke frugt til en skål græsk yoghurt om morgenen. Noget frugt som mellem måltid, salat til frokost, så en gulerod med hytteost jo aldrig dårlig, inden at der også kommer grøntsager i aftensmaden :)

  SvarSlet
 180. det er faktisk lidt sjovt at dette lige er en smoothie-konkurrence, for jeg får meget af mit daglige frugt og grønt via smoothie - og jeg elsker det!
  i øjeblikket spiser jeg dog rigtig, rigtig, rigtig mange clementiner.....den eneste lækre frugt her om vinteren! :-)

  SvarSlet
 181. Jeg får mine frugter ved smootie til morgenmad, formiddagssnack og som en sund dessert sidst på aftenen :-)
  Kathrine_vj@hotmail.com

  SvarSlet
 182. Jeg får mine 6 stykker grønt om dagen gennem salater og snack frugt i madpakken :) Tak for en god blog piger! :)

  SvarSlet
 183. Jamen det er så nemt med de seks om dagen, når man er vegetar! En om morgenen, et par som snacks i løbet af dagen, mindst en til frokost og det sidste til aftensmad! Bum :)

  SvarSlet
 184. Jeg er faktisk utrolig dårligt til at huske det der med 6 om dagen.
  Det er især blevet dårligere siden jeg er flyttet hjemme fra, men vil så gerne gøre det bedre! Måske man skulle i gang med at lave sine egne smoothies! Eller hvis jeg vinder disse ville de jo være en perfekt start..

  SvarSlet
 185. Jeg får som regel 6 om dagen. Jeg har ikke noget hokuspokus-supertip, men sørger bare for altid at have et stykke frugt/grønt med mig, hvad enten det er i skole, på arbejde eller andet :) Og så synes jeg at frugtskåle er så hyggeligt og pænt, så har også lige et par stykker af dem rundtomkring.

  Hilsen Ida
  ida_amalie@live.dk

  SvarSlet
 186. Uhm en lækker præmie!

  Jeg prøver at få mine 6 stk frugt og grønt, ved f.eks. putte revet æble/pære på min morgen grød,skære gullerødder, agurk, jordskok i stave- så er det mere lækre og lige til at spise. Huske masser af grønt til aftensmaden og måske slutte dagen med udskåret frugt.

  Hilsen
  Lena

  SvarSlet
 187. Jeg forsøger at få mine 6 stykker frugt ved at tage frugtstykker på min yoghurt om morgenen, at drikke en smoothie om eftermiddagen og en god omgang salat til aftensmaden.

  SvarSlet
 188. Jeg vil være ærlig og sige, jeg ikke får mine 6 stk frugt og grønt hver dag. Spiser kun fuldkorn og andre gode sager, men jeg får kun grøntsager om aftenen og cirka 1 stykke frugt om dagen. Det burde der nok laves om på!

  Lækker blog, lækkert mad.

  Venlig hilsen Kirstine :-)

  kirstinechristensen1@gmail.com

  SvarSlet
 189. Får 1-2 stykker frugt om morgenen på min yoghurt (hvis jeg når at få morgenmad)
  Formiddag gullerødder eller 1-2 sykker frugt
  frokost salat/grøntsager + kød fra dagen før
  eftermiddag: frugt
  Aftensmad: grøntsager og kød

  Er lige startet med at følge jeres blog - det ser godt nok lækkert ud!! :)

  SvarSlet
 190. Jeg spiser frugt i juice og smoothies. Grøntsager får jeg rigeligt af. Jeg er vegetar, så spiser næsten kun grønt :-)

  Krydser fingre - min krop ville have godt af at smage de drikke :-)

  SvarSlet
 191. Wow hvor lækkert!
  Jeg får mine frugter således: Et æble i tern til morgenmaden, et styk eller dertil svarende som 1. mellemmåltid og så lidt sødt frugt at gnaske om aftenen.
  Grøntsager spiser jeg til frokost, enten i form af salat eller grøntsags stave og mit aftensmåltid er ALTID 50 % grøn. - Rigtig gerne noget med kål. Jeg elsker kål!
  Som i kan se, er det eneste jeg mangler en smoothie om eftermiddagen. Desværre tillader S.U.'en det ikke lige ;)

  SvarSlet
 192. jeg for et glas juice hver morgen med blandings frugter. i weekenden for jeg en smoothies med forskellige frugter og grønsager, og det er bare ren fryd for ganen :) derud over har jeg altid et par stykker frugt med i madpakke , så jeg får mine "6" frugter om dagen :)

  SvarSlet
 193. Simpelthen så lækker en konkurrence! Jeg er dybt afhængig af Froosh, men mit SU-budget tilader mig desværre ikke at købe dem for tit, så det ville være lækkert at vinde en masse :)

  Mit frugt og grønt får jeg i form af en smoothie hver morgen, grønt som tilbehør til frokost og aften og evt. lidt frugt som mellemmåltid.
  Smoothien er typisk med frugt, soyamælk, proteinpulver og hørfrøolie. Til frokost får jeg tit rå grøntsager i stave + en eller anden form for protein, og til aften er det tit dampede/stege grøntsager og noget kød :)

  SvarSlet
 194. Jeg spiser det bare råt, uden de helt store dikkedarer, eller en lille dip til hvis bølgerne går højt. Eller jeg blender hele molevitten med lidt vand eller rismælk, også en meget nem måde at få sit frugt og grønt på...

  SvarSlet
 195. Jeg putter masser af grøntsager såsom gulerødder, løg, peberfrugt, squash i gryderetter. Derudover er jeg glad for wok, som også er en god måde at tømme køleskabet på. Frugt er jeg lidt dårlig til at spise, da jeg tit glemmer det. Jeg får smoothie i weekenden, men jeg har sjældent tid til at lave det i hverdagen. Derfor ville det også være helt fantastisk at vinde denne konkurrencen, så man kan få en daglig smoothie, på trods af en travl morgen

  SvarSlet
 196. Åh åh... der rammer I vist hovedet på sømmet herhjemme.. Får grøntsager til aftensmaden, men ellers går det ikke så godt med de der 6 om dagen.. *pinligt*

  SvarSlet
 197. Lækkert
  Får mit frugt og grønt i løbet af dagen. Disse lækre smoothies smager fantastisk og er gode og have med på farten.

  Hoest.mette@gmail.com

  SvarSlet
 198. Mums for en lækker giveaway den gad man da godt lige at vinde :)
  Hjemme hos mig har vi altid en stor frugtskål stående på spisebordet,og når nu den står fremme er det super hurtigt lige at hapse en banan eller et æble når man er på vej ud ad døren om morgnen eller når man bliver lækkersulten om aftenen, og det er primært her jeg for mine 6 om dagen fra.
  Men jeg har også altid forkellige salater som tilbehør til aftensmaden og bruger meget grøntsagsstænger til at dyppe i hummus eller andre dips som snacks

  SvarSlet
 199. Lækker konkurrence :) Det meste af mit grønt bliver indtaget til aftensmaden. Er endnu ikke så god til at få meget grønt/frugt ned i løbet af dagen. Det skulle da lige være en banan/smoothie i forbindelse med træningen. Har i de seneste dage opdaget flere fede sundhedsblogs, hvilket har hjulpet på min motivation for at leve sundere og givet flere ideer til sund kost - der i blandt jeres ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...