søndag den 4. november 2012

COOKIES MED KOKOS, ROSINER OG CHOKOLADE

Nu begynder ugerne efterhånden at synge på sidste vers. Er faktisk startet på de sidste to uger, hvilket jo er helt vildt, det var som i går jeg ankom hertil og nu er det allerede slut. På fredag er der sidste eksamen og så er der ca. 1 uge tilbage inden jeg drager mod Tanzania. Nå men det betyder jo også at der skal ryddes ud i lageret og det gør jo ikke noget, når man har ingredienser til lidt lækkert ;-) De her cookies består af havregryn, chokolade, rosiner og kokos. Normalt er jeg ikke så begejstret for rosiner i cookies, fordi jeg altid tror det er chokolade og føler mig lidt snydt, men det er faktisk slet ikke så ringe. Jeg kan bedst lide dem lidt bløde - det er jo smag og behag, så man kan sagtens give dem længere tid i ovnen. Der kan sagtens også tilsættes nødder eller andet tørret frugt, hvis man også gemmer det på lageret. Husk at det er i aften kl 20.00 vi trækker vinderen af vores giveaway

Ingredienser (11 stk):
125 ml  blødt smør
75 ml brun farin
50 ml sukker
1 stort æg
1 1/2 tsk. vaniljesukker
50 ml fuldkornshvedemel/grahams (hvad man nu ønsker)
200 ml hvedemel
1/2 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
125 ml havregryn

50 ml kokos
50 ml rosiner
50 ml hakket mørk chokolade


  1. Bland det bløde smør sammen med ægget til en ensartet og lidt luftig masse
  2. Tilsæt sukker og brun farin og bland det godt i
  3. Tilsæt vaniljesukker, melen, bagepulver, salt, havregryn, kokos, rosiner og det mørke chokolade og bland det hele godt
  4. Put 'dej-klatter' på en bageplade med lidt mellemrum i mellem og bag dem ved 170 grader (varmluft) i ca. 20 min.
  5. Lad dem stå og køle lidt af, hvorefter de er klar til at blive spist

- Christine
Follow Twin Food
Læs mere »

6 kommentarer:

  1. Uuh de ser lækre ud! Har haft lyst til havregrynssmåkager med rosiner på det seneste, og ikke chokolade-det er faktisk ret underligt! Men lækre ser de ud, og kokos'en er bare et ekstra plus :)
    - Frida, http://bakedbyblondie.blogspot.dk/

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Frida!
      De er så lækre, og det vil de helt sikkert også være selvom du springer chokoladen over ;-)

      Slet
  2. virker som et rigtig godt og sundere alternativ, skal prøves!! :)

    www.densiablog.blogspot.com

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Sofie :-) Det er det nemlig, og ja ingredienserne kan jo varieres ift. hvad man har af yndlings!

      Slet
  3. Lækker lækker lækker ;)
    Dejligt når man lige har de "rigtig" rester liggende :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hehe ja, så er det bare ekstra nemmere ;-)!

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...