fredag den 9. november 2012

BAGT RUGOTTO

Når jeg laver risotto laver jeg altid en kæmpe position. Jeg ved ikke helt om det er fordi jeg altid glemmer hvor meget der bliver?! Mængden af ris synes jeg aldrig ser ud af meget, men så skal man tænke på at man også altid kommer lidt fyld i i form af grøntsager og lige pludselig har man en kæmpe gryde. Derfor er der mindst til 2 dage når der bliver lavet risotto herhjemme. Risottoen kan sagtens spises to dage i træk, men for at gøre det lidt anderledes, lavede jeg disse bagte risotto stjerne af den sidste portion rugotto med rødbede. Det er vigtigt at det hele er presset godt sammen i formen, ellers vil de bare falde fra hinanden. Kom lidt olie og krydderier over inden de bliver bagt i ovnen - så bliver de lidt ekstra sprøde!

Ingredienser:
Kold risotto (eller byg/rug-otto)
Lidt olie
lidt krydderier
 1. Smør en lille form med lidt olie (jeg kunne kun finde en stjerneform) og pres risottoen godt ned. Tag forsigtet formen op igen og fortsæt indtil alt risotto er brugt
 2. Kom lidt krydderier over og bag dem i ovnen ved 220 grader i ca. 20 min (vend dem halvvejs og pas på de ikke går i stykker)
 3. Server evt. en creme fraiche dressing til
 

- Laura
Follow Twin Food
Læs mere »

4 kommentarer:

 1. Det var da en god ide! Hvorfor har jeg ikke selv tænkt på det ;)
  - Frida, http://bakedbyblondie.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe ja, bare for at få lidt variation ;-)!

   Slet
 2. Tak for inspiration til restemad. Jeg hader at smide mad ud, så alt bliver brugt herhjemme og da min kæreste ikke er så glad for rester er det rart at kunne forklæde det lidt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Samme her :-) Det her er jo (næsten) slet ikke restemad ;-)!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...