torsdag den 8. november 2012

DINERS CLUB - TAG EN DIGITAL TIMEOUT OG GÅ UD AT SPISE!Kender i de kort, som det kun kan være en fordel at anskaffe sig til pungen (og gerne placere det, det rigtige sted, så man husker at bruge det ;-))!? De kort vi hentyder til er selvfølgelig dem der giver rabat

Sådan et har vi fundet og det er
Diners Club kortet
- kender i det?

Til Jer der ikke gør kan vi fortælle at det er et kort du kan bruge knap 30.000 steder til kultur, mode, gastronomi alle de steder hvor Diners Club logoet viser sig i butikken. Endnu bedre kan det selvfølgelig også anvendes i udlandet. Der findes et hav af fordele med et Diners Club kortet, herunder forskellige medlemstilbud.
Det har jo faktisk eksisteret længe, men vi er blevet opmærksomme på det i forbindelse med en ny kampagne, der selvfølgelig handler om mad og endnu bedre; billigere restaurantbesøg - alt hvad der handler om mad og billigere middage er noget vi kan lide :-)! Billigere restaurant besøg kan man da ikke sige nej-tak til!

..."Nu slår vi et slag for det virkelig liv. Det liv, der alt for ofte drukner i mails, apps og nyheder døgnet rundt. I samarbejde med nogle af Skandinaviens bedste restauranter kan alle Diners Club medlemmer nu få en fordelagtig restaurantoplevelse..."På udnævnte Skandinaviske restauranter, og ja der er endda også nævnt et par stykker fra vores omegn; Malling Kro, der ligger i Malling og Brasserie Belli i Århus, kan man få rabat på sit restaurantbesøg. Der gives 10 % på regningen op til 10.000 kr., hvor man selvfølgelig skal huske at betale med kortet for at få rabatten, herefter bliver den fratrukket på ens kontoudtog. 

Hvis i allerede har kortet så husk lige at tjekke hvilke restauranter der findes i nærheden af Jer, og samtidig i den Skandinaviske by hvor i næste gang skal på ferie. Der findes nemlig restauranter i blandt andet Stockholm, Göteborg, Malmø, Helsinki, Oslo og en masse flere steder! Hvis ikke i har kortet så overvej lige en ekstra gang om ikke det fortjener en plads i pungen til nogle lækre restaurantbesøg ;-)

Vores far har selv Diners Club kortet og bruger det specielt når han er ude at rejse. Med Diners Club kortet for man nemlig også adgang til airport lounges rundt omkring i verden. Her kan man gå op og nyde en kop kaffe i rolige omgivelser inden man skal på flyet.- Laura og Christine

Sponsoreret indlæg
Læs mere »

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...