Ingredienser (giver ca. 10 stk):
500 gram fiskefars
1 1/2 chili
Saft fra 1 lime
salt og peber
1 bundt persille
olie til stegning
- Laura
Læs mere »
1 bundt persille
olie til stegning
- Hak persille og chili
- Bland fiskefars, persille, chili og lime saft sammen i en skål
- Kom også salt og peber ved
- Lad farsen stå 1/2 times tid i køleskabet
- Form som deller med en ske (og lidt olie) og kom dem på en varm pande
- Steg dem til de er gyldne på begge sider (ca. 15 min i alt)
- Laura
Åh fiskefrikadeller er noget af det bedste! Spændende med chili og lime i .. måske man sku kaste sig ud i det.. :)
SvarSletGod fredag!
Det synes jeg helt sikkert du skal ;-)!
SletRigtig god weekend!
Lyder som et dejligt tvist på fiskefrikadeller! Med en god klat hjemmelavet remolade, mhm..
SvarSlet- Frida, http://bakedbyblondie.blogspot.dk
Hehe ja, lige præcis! Det er noget af det bedste!!
SletHaps! Sådan en fiskedeller kunne jeg godt spise til frokost idag ;-)
SvarSletHvis der var flere, havde jeg sendt en til dig, Maria ;-)!
SletHav en dejlig weekend :)