lørdag den 24. november 2012

RØDKÅLS PESTO

Efter rødkålssalen med appelsin og valnødder havde jeg stadig 2/3 af et rødkål tilbage i køleskabet. Det skulle bruges og allerede dagen efter blev lidt mere af det brugt. Det blev brugt til denne pesto, hvor jeg blendede rødkålen, efter at have skåret den i mindre skiver. Der blev tilsat hvidløg og olie som i en almindelig pesto. Derudover kom jeg solsikkekerner i og saft fra 1/2 lime. Pestoen smagte virkelig godt og er super god, hvis man lige har lidt rødkål der skal bruges i køleskabet. Herhjemme blev den brugt som fyld i en mexicansk pandekage, men kan også sagtens bruges som en snack, hvor man kan dyppe gulerods- eller agurkestænger i den. Hvis man er til den stærke side, kan man også altid tilføje lidt chili :-)!

Ingredienser (en mellem skål):
ca 180 gram rødkål
1-2 fed hvidløg
3-4 spsk olie
saft fra 1/2 lime
35 gram solsikkekerner (eller mandler)
salt og peber
  1. Skær rødkålen i mindre stykker og blend det i en blender til det er helt fint
  2. Tilsæt alle de andre ingredienser og smag til med salt og peber
  3. Hvis den virker for grov kan man altid tilsætte lidt mere olie

- Laura
Follow Twin Food
Læs mere »

4 kommentarer:

  1. Det lyder super lækkert, og sikken en smuk farve!

    - Kit

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, farven må da pynte på hvert et bord ;-)!
      God søndag, Kit!

      Slet
  2. Det ser rigtig lækkert ud! Skal helt sikkert laves næste gang der er rødkål i mit køleskab :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...