I dag skal gå med hygge, hygge og hygge. Christine skal med toget kvart i 5 i morgen tidlig mod Kastrup, hvor flyet går 11.20. I aften skal vi spise sammen allesammen; mor, far, lillebror og kærester. Værelset er pakket ned og det hele er næsten ved at være klar. Så sidste indlæg fra Christine på dansk jord i denne omgang. Nu må vi se hvor meget der kommer fra Australien :-)
Ingredienser:
Inspiration: anneauchocolat
200 gram smør
150 gram mel
2 spsk kakao pulver
1/2 tsk salt
1 1/2 tsk vaniljesukker
5 æg
200 gram mørk chokolade (OBS: 100 gram af disse skal hakkes og røres i tilslut)
100 gram hakkede hasselnødder
270 gram sukker
- Smelt smør og 100 gram mælkechokolade + 100 gram mørk chokolade chokolade over vandbad til alt er smeltet helt. Lad det køle lidt af
- Pisk æg og sukker luftigt i en anden skål
- Kom kakaopulver, salt, vaniljesukker og mel i skålen med æg og sukker
- Hæld chokolade massen i under omrøring
- Vend tilslut hakkede hasselnødder og hakket mørk chokolade i
- Hæld kage dejen i en form (25 x 38) og giv dem 10-15 min i 180 grader - tjek med en skarp kniv eller en gaffel om brownien er bagt
- Christine og Laura
Læs mere »
Den ser dejlig ud - og lækker med jordbærskum!
SvarSletden var så lækker med jordbærskum :-)
SletSikke en lækker brownie! Den må helt sikkert prøves :-)
SvarSletMange tak! Det synes jeg bestemt du skal! :) :)
Slet/Laura