Ingredienser til kødboller (4 pers.):
500 gram hakket kalv/svinekød
250 gram ricotta
1/2 løg
2 æg
1-2 dl hvedemel (alt efter hvad man selv synes)
Lidt kebab krydderi
salt og peber
Bland alle ingredienser sammen i en skål og til den i køleskabet 1/2 times tid. Form farsen til små boller og steg dem på en pande med lidt olie.
Ingredienser til tomatsauce:
1 dåse hakkede tomater
1 dåse tomatpure
1/2 løg
2 dl vand
tørret oregano
salt og peber
Start med at kom løg på panden i lidt olie. Derefter tilsættes hakkede tomater, tomatpure og vand. Bland det hele godt sammen og kom også oregano i - tilsidst smages til med salt og peber.
Pastaen koges som anvist på pakken og kommes i en dyb tallerken med tomatsauce og kødboller ovenpå. På toppen rives der lidt parmesanost :-)
- Laura Læs mere »
Knivskarp fortolkning af den gamle klassiker - fin detalje med ricottaen :-)
SvarSletLige præcis, og det er bare rigtig lækkert med ricottaen :-)!
Slet