Efter vi lavede den grove pizza med laks og cream cheese, har vi gået og tænkt over, hvad man ellers kunne komme på den lækre bund. Søndag aften kom vores forældre til middag, og vi besluttede os for at lave en pizza buffet - simpelthen en ret som man aldrig går galt i byen med. Vi lavede pizzaen med laks, som vi har lavet før, og derudover lavede vi også en ny udgave. På pizzabunden kom vi først tomatsauce og svampe, med disse to ingredienser blev den bagt i ovnen i ca. 10 min og da den kom ud, puttede vi rucola, serrano skinke og friskt mozzarella på. Pizzaen blev virkelig god, og vi vil varmt anbefaler at man prøver at lave begge :-)
Tomatsauce
200 gram svampe
1 pakke friskt mozzarella ost
5-6 skiver serrano skinke
2 håndfulde rucola salat
Ingredienser til tomatsauce:
1 dåse hakkede tomater
1 dåse tomatpure
1/2 løg
2 dl vand
tørret oregano
salt og peber
Når tomatsaucen skal laves, kommes løg i en gryde i lidt olie. Derefter tilsættes hakkede tomater, tomatpure og vand. Bland det hele godt sammen i gryden - kom også oregano i. Smag til med salt og peber. På den udrullede pizzadej kommes tomatsauce og svampe. Bag pizzaen i ovnen ved 225 grader i 10-15 min, eller indtil skorpen er sprød.
- Christine og Laura Læs mere »
Ingen kommentarer:
Send en kommentar