Ingredienser til påskeæg (15-20 stk):
ca. 250 gram marcipan
Det der skal indeni æggene er faktisk det sammen, som vi brugte til at lave milky ways. Hvis man bruger 250 gram marcipan, skal man lave halv portion af opskriften på milky ways.
Når karamellen er stivnet oven på nougat'en skæres massen i små firkanter.
Tag noget marcipan og form det omkring nougat-massen, tril dem evt lidt i håndfladerne, så de får en fin rund form. Dyp æggene i chokolade og drys med lidt hakket pistacie.
Det der skal indeni æggene er faktisk det sammen, som vi brugte til at lave milky ways. Hvis man bruger 250 gram marcipan, skal man lave halv portion af opskriften på milky ways.
Når karamellen er stivnet oven på nougat'en skæres massen i små firkanter.
Tag noget marcipan og form det omkring nougat-massen, tril dem evt lidt i håndfladerne, så de får en fin rund form. Dyp æggene i chokolade og drys med lidt hakket pistacie.
Bå nogle af dem pyntede vi også med lidt mælke-chokolade striber
Server æggene til en god kop kaffe eller the :-)
- Laura og Christine
Det ser så lækkert ud. Jeg ved da hvad jeg skal lave i mine fridage i påsken! :D
SvarSletLige præcis Pernille, god fornøjelse ;-)
Sletuh hvor fint :)
SvarSletSer lækkert ud!
Har også været så heldig at få påskeæg fra arbejdet.
De smagte også rigtig lækkert ;-) Påskeæg er bare i det hele taget super lækre!
Slet