Lars og hans makker Kristian er fra kokkefagskolen i Holstrebro, hvor de blev udpeget til at skulle deltage. I starten af Januar gik de videre fra en konkurrence, der gav adgang til danmarksmesterskabet.
De har til danmarksmesterskabet vidst at der til forret skulle benyttes kongekrabbeben og torsk og til hovedret kanin og lammeryg. Hvordan det skulle tilberedes og tilbehør var valgfrit. Jeg har været så heldig at være på besøg og prøvesmage noget af alt det Lars gik og eksperimenterede med, og det var bestemt ikke dårligt.
Undervejs i deres forløb, hvor de øvede, øvede og øvede har de haft kontakt til en konditor, der har kunne lære dem forskellige tricks indenfor den branche. Der er ingen tvivl om at de har knoklet og at denne 3. plads er SÅ fortjent.
Udover denne plads fik de yderligere hygiejne og råvarehåndteringsprisen!!
Forret:
Tempereret torsk med kongekrabbe i kåldolme hertil sennepsmayonaise, syltet stok af savoykål, rosenkål, chips, fennikelpure og krabbebisque skilt med persille
Hovedret:
Indbagt kanin og lammeryg i egen fars hertil fyldte confiterede kartoffelparisienne, porrepakker med svampesauté, syltede løg, stegte jordskokker, selleripuré og 2 saucer
Dessert:
Chokolade ganache i tuilles med syrlig pærer sorbet. Tempereret chokolade net/kurve, syrlig mousse i sukkerkugler
Et par billeder fra de andres retter
Resultater - kig efter Holstebro ;-)
Der kan her findes interview med Lars, og TV/midt-vest har et nyhedsindslag fra dagen.
- Christine
Læs mere »
Hvor ser det godt ud, jeg kunne spise det hele - tillykke til dem (:
SvarSletSom en ægte stel-nørd, synes jeg det er skønt at se, at de har valgt at anrette på prinsesse-stellet fra Royal Copenhagen, det er jeg selv rigtig glad for (:
- Anne
Hej Anne.
SletJa det ser så lækkert ud, og det jeg har prøvet at smage af det var så lækkert :-), jeg er helt enig med stellet, det er så fint!
- Christine