Ingredienser til cannelloni med kødboller (6 stk):
En pakke friske lasagneplader (gerne spinat)
1 pakke mozzarella
1 dåse hakkede tomater
1 dåse tomat pure
1-2 dl vand
1/2 løg
6-10 kødboller
tørret basilikum
salt og peber
Skær kødbollerne i mindre stykker, så det bliver nemmere at rulle lasagnepladerne. Nogle vil nok mene, at lasagnepladerne skal koges inden man begynder at rulle dem, men vi lagde dem i kogt vand i et par minutter - og så var de faktisk fine at arbejde med. Kom kødbollerne i pladerne og rul dem sammen - læg dem i et ovnfast fad.
Når tomatsovsen skal laves, skal løget først svitses på panden i lidt olie. Derefter kommes hakkede tomater, tomat pure og vand i kryden - lad sovsen koge op. Kom tørret basilikum i og smag til med salt og peber. Hæld sovsen udover cannellonierne og fordel mozzarellaen på toppen - drys evt. med tørret basilikum.
Bag dem i ovnen i ca. 15-20 min, eller indtil osten er blevet sprød og brunlig.
- Christine og Laura Læs mere »
Hvor køber i friske spinat lasagne plader henne? :)
SvarSletHejsa! Vi fandt dem i føtex, kunne forstille mig, at de også kan findes i Kvickly, Irma eller Super Brugsen.
Slet/Laura