torsdag den 1. marts 2012
PITAHAYA
Pitahaya eller dragefrugt, som denne frugt også kaldes, er ret speciel. Den stammer fra Syd-Mellemamerika. Det er en ret flot frugt, både udefra og indeni - indeni minder den faktisk lidt om en kiwi, udover at den ikke er grøn, men hvid eller mere lyserød i det. Faktisk er det et bær fra en kaktusplante, som findes i både rød og gul. De fleste skærer bare frugten over og spiser den direkte fra skallen med en ske, men man kan også sagtens bruge pitahayaen til desserter eller smoothies. Skallen kan også bruges som skål. Det er en rigtig lækker snack til om aftenen eller eftermiddagen :-) Da jeg rejste rundt i asien i 1 1/2 måned, fik jeg næsten denne frugt til morgenmad hver dag. Oven på yoghurt og sammen med müsli og andet frugt - har man en virkelig lækker morgenmad.
- Laura
Start med at skær den smukke frugt halvt over. Derefter kan man spise den, som den er, i skallen eller man kan tage frugtkødet ud og derefter skærer det i mindre stykker.
Jeg brugte en ske ret stor ske til at få alt kødet ud
Meget nemt og en super lækker snack!
- Laura Læs mere »
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar