lørdag den 31. marts 2012

LÆKRE WRAPS

Vi havde lidt forskellige rester tilbage i køleskabet, som skulle bruges - bl.a serrano skinke og laks. Vi besluttede os for at lave nogle wraps, som vi er stor fan af! Da vi var ude og handle faldt vi over nogle fuldkornspandekager, som straks røg ned i kurven. Hjemmelavede pandekager smager godt, men hvis man ikke har god tid, kan man også sagtens finde nogle gode i supermarkedet. I pandekagerne kom vi cream cheese og spinatblade. Derudover puttede vi røget laks i den ene og serrano skinke i den anden. Det var det eneste vi fik til aftensmad, og det var super lækkert og let. :-) Som fyld kan man bruge mange forskellige ting, så det er bare med at vælge sit eget favorit fyld! Wraps'ne ville sagtens kunne fungerer som en snack eller forret. Vi lavede faktisk den med laks til forret nytårsaften. Til frokost ville de også være lækre!

Ingredienser til wraps (giver 2):
2 fuldkornspandekager
3 skiver røget laks
krydret cream cheese
3-4 skiver serrano skinke
friske spinatblade

Tag en pandekage og smør cream cheese på den. Spred derefter spinat blade henover. Tilsidst kommes laks eller serrano skinke på. Rul pandekagen stramt sammen. Vi rullede den ind i vita wrap, og sørgede for at den var rullet så tæt sammen, som den kunne blive. Læg rullen på køl i 1 times tid.

Tag rullen ud af køleskabet og skær den ud i passende stykker. Server evt med lidt citron til.

- Christine og Laura
Læs mere »

3 kommentarer:

 1. ÅHHH jeg elsker lakse wraps, har spist et utal af dem. ELSKER ELSKER dem :) Jeg har også lavet med med pesto, seranoskinke, salat og ost, det var helle ikke dårlige. (LINK: http://www.asinmichelle-marie.dk/2012/02/mad-ruller-2.html)

  Mch. Michelle-Marie
  http://www.asinmichelle-marie.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Michelle-Marie. Hvor ser din wrap bare lækker ud - den må vi helt sikkert prøve. Det gode ved wraps er, at de bare er så nemme at lave og man kan putte så meget forskelligt i. Ost og skinke i en wrap lyder godt! ;-)

   Slet
 2. De var ihvertfald et hit da jeg serverede dem for mine veninder. I har helt ret, man kan fylde dem med stortset alt :D

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...